Pagina 315 din 577 PrimulPrimul ... 215265305313314315316317325365415 ... UltimulUltimul
Rezultate 3.141 la 3.150 din 5770

Subiect: 2parale, afiliatii si marketingul afiliat

tetele este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    27th May 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    281
    Putere Rep
    44

Implicit

Citat Postat în original de puthre Vezi Post
    Trust you dupa ce vad si ochii mei. Deci unde?
    My bad, asa cum zicea si avram, e un header. Inainte era un meta tag, nu stiam ca s-a facut mutarea in header.

Apropo de indexare, se face 301 pentru User-Agent de Googlebot, Facebook External Hit etc., in asa fel incat sa nu mai contorizeze click-uri aiurea cand Google incepe sa crawleze un site sau in alte cazuri.

avram este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    61
    Data înscrierii
    7th May 2011
    Posturi
    1.361
    Putere Rep
    61

Implicit

Citat Postat în original de tetele Vezi Post
    My bad, asa cum zicea si avram, e un header. Inainte era un meta tag, nu stiam ca s-a facut mutarea in header.

Apropo de indexare, se face 301 pentru User-Agent de Googlebot, Facebook External Hit etc., in asa fel incat sa nu mai contorizeze click-uri aiurea cand Google incepe sa crawleze un site sau in alte cazuri.
    deci user-agentul GoogleBot vede 301 ca sa nu apara in statistici accesarile lui ..hmmm
    Pentru afiliatii care folosesc AdWords si carora nu li se aprobau reclamele din cauza unui redirect prea indelungat, am optimizat la sange timpul de redirect. Practic, in momentul acesta, cand serverele Google testeaza linkul prin 2Parale, nu se mai intampla nimic altceva in afara de redirect. Nu e ca si cum serverele Google vor face comenzi prin 2Parale curand, asa ca nu era nevoie de toate formele de tracking avansat folosite pentru cazul in care un user da click pe o reclama
    sau e vorba de redirect doar pentru AdsBot-Google? ca sunt diferiti , cred
    ░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░

Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    27th May 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    281
    Putere Rep
    44

Implicit

Citat Postat în original de avram Vezi Post
    sau e vorba de redirect doar pentru AdsBot-Google? ca sunt diferiti , cred
    Sunt diferiti si luati in calcul amandoi. Aceeasi solutie pentru cauze diferite.

Reputatie:
    61
    Data înscrierii
    7th May 2011
    Posturi
    1.361
    Putere Rep
    61

Implicit

Sunt diferiti si luati in calcul amandoi. Aceeasi solutie pentru cauze diferite.
    Interesant ,se explica multe . Nu m-am gandit la comportament diferit doar ptr. boti , oricum nu stiu cum il emulez.
    ░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░

puthre este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    21st February 2011
    Locaţie
    București
    Posturi
    2.154
    Putere Rep
    83

Implicit

Problema e ca apar in rezultatele google.
    Caut cu jingle.ro.

Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    27th May 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    281
    Putere Rep
    44

Implicit

Dupa cum probabil stii, poti sa-l sfatuiesti pe Google ce sa faca, nu sa-l obligi.

Avatarul lui Valentin Drăgănescu
    Valentin Drăgănescu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    3rd April 2011
    Posturi
    152
    Putere Rep
    30

Implicit

Voua vi se mai raspunde la mailuri ?

Reputatie:
    61
    Data înscrierii
    7th May 2011
    Posturi
    1.361
    Putere Rep
    61

Implicit

Citat Postat în original de phunkS Vezi Post
    Voua vi se mai raspunde la mailuri ?
    eu nu am avut nevoie , dar daca cineva nu-ti raspunde dupa mai multe mesaje ..inseamna ca nu vrea si de aici tragi tu concluzia ... de ce nu vrea!?
    Ultima modificare făcută de avram; 30th May 2013 la 13:31.
    ░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░

Cartus este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    17th May 2013
    Locaţie
    Bucuresti, Romania
    Posturi
    138
    Putere Rep
    0

Implicit

Avand in vedere ca o lungesc cu platile, am cam rarit-o cu 2parale. Astept sa imi intre banii in cont si dupa mai vedem daca continuam sau ne oprim aici. Dupa 1 an de "colaborare" suma nu este mare, insa imi pare de nedescris cat pot sa taraganeze plata in contul meu. Acum verifica verificarea comisioanelor care au intrat deja la ei in cont. Asta lasand la o parte pe cei care platesc efectiv aceste comisioane pentru comenzi, dupa care trebuie sa stai cate 2 luni pentru ca un comision aprobat sa ajunga in stadiul "platit catre 2parale", firme care isi schimba situl invitand clientii sa se logheze acolo pentru un discount de 3% (practic comisionul pe care eu n-am sa il mai vad) la aceleasi produse si altele de acelasi gen. Trist!

Calin B este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    18th June 2011
    Locaţie
    Arad
    Vârstă
    35
    Posturi
    420
    Putere Rep
    0

Implicit

Eu am comisioane netrecute in stadiul de plati de advertiser din februarie 2013, iar advertiserul din ce mi-a comunicat, a efectuat plati catre 2parale lunar, deci problema .... 2parale.

Off: sa fie oare probleme cu internetul la noua locatie? Sau au bagat banii din comisioane in chirie + renovare locatie.

On: oricum, mie mi-ar fii jena sa scriu pe blog ca ne-am mutat, si sa nu raspund la mail-uri afiliatilor, sa nu fac plati afiliatilor, si asa mai departe ....

Cred ca incet incet ... se cam duc afiliatii ok catre emag, altex, si alte retele de afiliere.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •