Pagina 232 din 577 PrimulPrimul ... 132182222230231232233234242282332 ... UltimulUltimul
Rezultate 2.311 la 2.320 din 5770

Subiect: 2parale, afiliatii si marketingul afiliat

Stefania Trandafir este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    18th June 2012
    Posturi
    550
    Putere Rep
    36

Implicit

Sa explic mai clar...
    Testele pe care le-am facut au fost pe conturi create noi, din linkurile mele vechi de afiliere de acum 2-4 luni. Am aflat intamplator ca clickurile linkurilor se inregistreaza in statistici, dar aceleasi linkuri la creare de conturi noi in FD, nu inregistreaza comision, cand o prietena de-a mea si-a facut cont nou dintr-un articol de al meu cu link FD, iar la mine nu au aparut comisioanele. Imediat am facut si eu un test, si la fel comisioanele nu se inregistrau.
    Prin modificarea de azi, cu noul link, 2Parale m-au asigurat ca vor functiona si linkurile mele vechi de afiliere la creare de conturi noi in FD, adica voi inregistra comisioane.

Citat Postat în original de Stefania Trandafir Vezi Post
    Azi s-a schimbat din nou linkul de inregistrare comisioane Fashion Days . La mine nu se inregistrau comisioane, desi aparea la statistici ca s-a dat click. Am descoperit intamplator, acum cateva zile, cand v-am intrebat si pe voi. Cei care lucrati mai mult cu FD si sunteti interesati de mai multe detalii va rog pm.
    Ultima modificare făcută de Stefania Trandafir; 21st February 2013 la 12:44.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Citat Postat în original de Serban Cristian Vezi Post
    Nu stiu exact care este mecanismul, dar este clar un aspect, se inregistreaza comisioane doar daca vizitatorul trimis de tine s-a inregistrat din linkul tau. Daca avea deja cont, nu primesti comision.
    Ar trebuie sa fie ceva de genul ca la cei care au deja cont sa se inregistreze comisionul cu o recurenta de 24 - 48 ore, pentru ca daca a cumparat in 24 de ore de la click este fara dubiu un client ce a cumparat doar datorita recomandarii tale, nu ajungea sa cumpere daca nu era recomandat de afiliat.

In acest conditii afiliatul poate decide sa promoveze alt magazin
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Marius Morariu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    29th September 2011
    Posturi
    759
    Putere Rep
    47

Implicit

tare ciudata treaba asta noua aplicata de FD. mai e asta marketing afiliat? poate semi-afiliat sau nu stiu cum sa-i zic

Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    18th June 2012
    Posturi
    550
    Putere Rep
    36

Implicit

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    Nu inteleg care link anume a fost modificat? Link-urile cu procesul de comanda? Inregistrarea comisioanelor ar trebui sa fie afectata doar daca sa scos din pagina de comanda codul de traking, ceea ce inseamna frauda.
    Sa inteleg ca eu am facut munca patriotica pentru ei in ultima perioada? Sa inteleg ca am fost tepuit de fashion days?
    Linkul de mai jos il treci prin unelte de la Fashion Days ca sa poti inregistra comisioane. Ieri arata altfel linkul respectiv (mai stufos)

avram este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    61
    Data înscrierii
    7th May 2011
    Posturi
    1.361
    Putere Rep
    61

Implicit

Citat Postat în original de Stefania Trandafir Vezi Post
    Sa explic mai clar...
    Testele pe care le-am facut au fost pe conturi create noi, din linkurile mele vechi de afiliere de acum 2-4 luni. Am aflat intamplator ca clickurile linkurilor se inregistreaza in statistici, dar aceleasi linkuri la creare de conturi noi in FD, nu inregistreaza comision, cand o prietena de-a mea si-a facut cont nou dintr-un articol de al meu cu link FD, iar la mine nu au aparut comisioanele. Imediat am facut si eu un test, si la fel comisioanele nu se inregistrau.
    Prin modificarea de azi, cu noul link, 2Parale m-au asigurat ca vor functiona si linkurile mele vechi de afiliere la creare de conturi noi in FD, adica voi inregistra comisioane.
    Ai macar 200, 300 de vanzari la ei ??? de ce insisti sa-i promovezi cand inregistrezi comisioane doar daca vizitatorul este trimis de tine ??

Avatarul lui Valentin Drăgănescu
    Valentin Drăgănescu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    3rd April 2011
    Posturi
    152
    Putere Rep
    30

Implicit

Acum le-am trimis si eu mesaj celor de la Fashion Days si pot sa spun ca iau in considerare renuntarea la campania lor, daca nu se schimba ceva in curand.

@avram Eu am in jur de 500 de vanzari la ei si erau cei mai profitabili dintre cei pe care ii promovez.
    Ultima modificare făcută de Valentin Drăgănescu; 21st February 2013 la 13:30.

Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    18th June 2012
    Posturi
    550
    Putere Rep
    36

Implicit

In general insist sa-mi primesc banii pe ce muncesc , apoi nu ma apuc acum sa sterg zeci de articole si promovari in social media dedicate Fashion Days. Am fost multumita de Fashion Days, am castigat bani buni cu ei, si sper ca voi castiga in continuare. Am incredere, 2Parale au rezolvat o parte din problema si se va solutiona totul cu bine.
    Ce am invatat? ca din cand cate o comanda test nu strica sa fac la o campanie in care mergea totul struna, si dintr-o data comisioanele se raresc.

Avatarul lui Valentin Drăgănescu
    Valentin Drăgănescu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    3rd April 2011
    Posturi
    152
    Putere Rep
    30

3 out of 3 members found this post helpful.

Implicit

Ar fi interesant daca 2parale ar implementa la fiecare campanie un sistem de rating, iar fiecare sa poata sa voteze si sa lase o parere despre fiecare campanie.

valentino este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    28th March 2011
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    38
    Posturi
    667
    Putere Rep
    33

Implicit

Ar fi interesant doar daca ar fi si cu argumentare ratingul care`l da userul. Pentru ca sunt unii care ar da rating doar pentru ca au chef sau pentru ca nu le place de un manager de acolo, sau poate pentru ca au fost scosi din campanie pentru ca faceau spam, and so on. Insa un sistem de rating cu argumente chiar ar fi o facilitate extrem de utila

Citat Postat în original de phunkS Vezi Post
    Ar fi interesant daca 2parale ar implementa la fiecare campanie un sistem de rating, iar fiecare sa poata sa voteze si sa lase o parere despre fiecare campanie.
    Prind toate reducerile de pe www.redumag.ro

croif este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    18th February 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    168
    Putere Rep
    37

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de phunkS Vezi Post
    Nu neaparat rating, ci un EPC si EPM raportat la saptamana si/sau luna ar fi de ajuns ca sa iti dai seama dintr-o privire care campanii performeaza si care nu. Toate retelele mari de afiliere furnizeaza acesti indicatori chiar daca unii ii denumesc altfel.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •