Rezultate 1 la 10 din 4136

Subiect: Afiliere Emag ProfitShare

Afișare hibrid

Dragos Bunea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    52
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    41
    Posturi
    1.036
    Putere Rep
    52

Implicit

La mine a fost extraordinar de prost in comparatie cu saptamana trecuta
    Same here! Defapt luna intreaga e o dezamagire, adica ma asteptam sa mearga mai bine ca in august dar sunt la acelasi nivel din mai toate punctele de vede, click-uri, comisioane si venituri.
    "Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"

Mishu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    28th March 2013
    Vârstă
    57
    Posturi
    1.307
    Putere Rep
    32

Implicit

Citat Postat în original de irealx Vezi Post
    Cum a mers saptamana asta la voi? La mine a fost extraordinar de prost in comparatie cu saptamana trecuta.
    Citat Postat în original de Dragos Bunea Vezi Post
    Same here! Defapt luna intreaga e o dezamagire, adica ma asteptam sa mearga mai bine ca in august dar sunt la acelasi nivel din mai toate punctele de vede, click-uri, comisioane si venituri.
    Surprinzator ce spuneti. La mine a mers foarte rau in trecut dar acum se simte o usoara crestere. Nu ma grabesc insa cu aprecierile, sunt inca departe de propriile asteptari.

Citat Postat în original de geo888 Vezi Post
    Dupa ultimele miscari din piata greilor in afiliere, adica mediafax intra in 2p, cred ca pina la anul profitshare va fi mult mai mic si decit altex afiliere. De asemenea la cum se comporta cu afiliatii si cu aprobarea/respingerea comisioanelor,incet incet vor pierde din cota de piata. Degeaba incearca tot felul de strategii cu promotii peste promotii, cu reduceri peste reduceri,cu livrari duminica etc. Probabil ca nu mai au nevoie de afiliere, sau nu mai vor sa plateasca corect pt afiliere. E bine asa...DAR CIND VOR REALIZA CA AU SCAZUT FOARTE JOS...VA FI PREA TIRZIU...
    Eu tot n-am priceput: care va fi avantajul afiliatilor din miscarea de mai sus, de se bucura atata?

In ProfitShare, pe luna in curs, eu am zero comisioane anulate. Nu sunt asa multe, dar nu sunt nici anulate.

Eu de alte probleme m-as lega daca vrem sa ne fie bine. Ma refer la spamul de link-uri de afiliere facut in asa fel incat sa nu poata genera conversii.
    Nu este acceptabil ca un site neacceptat in platforma sa aiba link-uri active si la mai bine de o luna de cand a fost eliminat. Consider ca este de datoria ProfitShare sa dea un ultimatum posesorului si daca nu dispar link-urile sa ia masuri. Chiar nu se poate?

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 12 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 12 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. voucher emag
    De prodan_13 în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 26th January 2010, 15:04
  2. SPAM: eMAG.ro (din nou!)
    De c_n_m în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 5th July 2007, 08:55
  3. eMag.ro
    De Diana în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 19