Confirm și eu. Cea mai proastă lună de când fac afiliere.
Dar cred că voi omiteți, în continuare, un lucru... Cei de la emag (cu "îngăduința" celor de la conversion) au "testat PUTEREA" propriilor campanii: newsletter, facebook, toate alea... Au cuantificat in ce măsura îi ajută afiliații. Noi, prin faptul că, confirmăm cele mai slabe luni ca "cifră de afaceri", nu facem altceva decât să definitivăm studiul lansat de emag.
Cu alte cuvinte, au dedus în mod clar că suntem la cheremul lor. Simplu.
Pe de altă parte nu ar vrea să piardă chiar toți afiliații, deci au făcut "tuning" la perioada de recurență și renunțarea la suprascrierea cu newsletter. Încearcă să găsească un echilibru.
Un lucru este cert, vor pierde afiliați și încă mulți dacă veniturile sunt așa mărunte. În plus, crește constant promovarea evomag și alții care abia așteaptă.
Terminați cu fazele "am gura mare și mi se anulează sau ratează comisioane". Până la urmă nu denigrăm degeaba sistemul... Este un feedback, iar ei dacă sunt profesioniști, nu fac așa ceva. Este și pierderea lor și viitorul sistemului lor în joc. Eu unul, cred că oamenii aleși acolo știu să facă unele diferențe, în special față de aceste opinii ale noastre (părerea mea).
Dacă am comentat și eu pe aici înseamnă că trebuie să tremur că-mi "aranjează" ei veniturile... Nu cred. Totul este business.

Răspunde cu citat