Pagina 4 din 10 PrimulPrimul ... 23456 ... UltimulUltimul
Rezultate 31 la 40 din 99

Subiect: Google new - Webmaster guideline - Modificari MAJORE

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    54
    Posturi
    3.946
    Putere Rep
    65

Implicit

Tks Doro. E super. Cine doreste poate face corelari intre comunicare si valoarea lor.
    Idem facebook si altii.
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de michelle Vezi Post
    I hope google will die

joking!
    Ai spus o gluma, 5 oameni nu s-au putut abtine sa te taxeze. Inseamna multe..
    Scuze offtopic dar uneori reputatia negativa ar trebui folosita cumpatat...
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

radu4us este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    5th February 2009
    Locaţie
    Vârstă
    44
    Posturi
    223
    Putere Rep
    32

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de doro Vezi Post
    Sunt pe punctul de a lansa un magazin de ceaiuri şi, mă gândeam, în schimbul a puţin feedback să ofer tuturor userilor de pe Seopedia mostre de ceaiuri şi cupoane de reduceri. După ultima actualizare de guidelines mi-e frică să mai fac asta. Dacă se găseşte un frustrat să mă raporteze la Google, că am dat câteva ceaiuri, care (măi să fie!) au fost ale naibii de bune şi au determinat pe câţiva dintre voi să scrie despre ele?

Ştiţi bine unde ţinteşte Google cu măgăria asta de update, nu?
    Ai o afacere, ai un produs, vrei ca lumea să te descopere... cum faci lucrul ăsta?
    Faci SEO şi Link Building? NU
    Trimiţi prietenilor bloggeri produsul în teste, pentru ca apoi ei să ducă vorba mai departe? NU
    Încerci să spread the word? NU
    Îţi cumperi locul în SERP printr-o campanie Adwords? DA

Părerea mea e că a sosit timpul să boicotăm pramatia asta de corporaţie.
    De ce nu incerci sa faci tot ce ai spus mai sus si sa ignori complet politicile Google? Pana la urma care e scopul: sa vinzi ceaiuri sau sa fii pe primul loc in google?
    Daca produsul este bun oamenii te vor recomanda, atat pe bloguri cat si in social media. O campanie bine gandita pe facebook si poti castiga mai multi clienti decat daca ai fi pe primul loc in google. Construieste un brand si google nu va putea sa ignore prea mult timp semnalele de pe social media si bloguri.

Parerea mea: fa in asa fel incat google sa nu isi permita sa te ignore ...

crt
    crt este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    9th March 2011
    Locaţie
    Targu Jiu
    Posturi
    466
    Putere Rep
    39

Implicit

Omu a zis ca vrea sa ne dea mostre nu baxuri. Noi ne folosim de serp tocmai pt. ca nu avem sume mari pt. a investi in publicitate. Din acest motiv nu il putem ignora. Legat de facebook nu ma pot pronunta dar as dori sa cunosc persoane capabile sa conduca o campanie si sa aiba rezultate multumitoare.

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de crt Vezi Post
    Omu a zis ca vrea sa ne dea mostre nu baxuri. .
    doro = Vasile = o domnisoara

@ Krumel, daca e aluzie la mine cu paranoia, iti raspund! Daca nu, NU

Modificarea de "lege" e importanta, in mare parte stiam ca nu "ai voie sa", numai ca nu era lege! Acum scrie negru pe alb, si au motiv sa trimita iara cateva milioane de mail-uri cu WARNING! Si bineineles sa curatam noi net-ul in locul lui.
    Eu nu sunt genul paranoia, rostul topicului e sa prezint modificarile substantiale de "lege", ca sa nu treaca neobservate si concluziile mele.

Daca in schimb, vrei sa-ti zic concluziile "generale", atunci o sa zici ca sunt paranoia. Asa ca trebuie sa specifici daca la mine faci aluzie, sau nu, si-ti raspund!

@ dan, tie nu-ti raspund!
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

Tom, am zis mah ca nu... ho!
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Popa Mihai este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    21st November 2010
    Locaţie
    Germania
    Vârstă
    36
    Posturi
    877
    Putere Rep
    32

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de Krumel Vezi Post
    Ai spus o gluma, 5 oameni nu s-au putut abtine sa te taxeze. Inseamna multe..
    Scuze offtopic dar uneori reputatia negativa ar trebui folosita cumpatat...
    Asa va fi mereu din pacate...

danielicb este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    3rd February 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    440
    Putere Rep
    38

Implicit

Citat Postat în original de Krumel Vezi Post
    Eu zic asa:
    - tot legat de link-uri - o sa gasiti in Webmaster Tools link-uri catre paginile voastre care nu mai sint valide de foarte mult timp, dar pe care Google le tine in arhiva si le pune la numar. Mie mi se pare un dezanvantaj ptr un om care si-a "curatat" IBL-urile. Totusi ei le iau in calcul, mai ales daca e vorba de volume. Cu toate astea nu vad pe nimeni sa boceasca pe aspectul asta.
    Linkurile alea eu sunt convins ca nu mai sunt luate in considerare. Atata timp cat Google crawleaza paginile dupa care ai linkuri, atunci le vede si pe acelea care dispar. Se pot intampla 2 lucruri:

1. A vazut ca ai facut magarii, dar te-ai corectat si iti da un +1.
    2. A vazut ca ti-ai scos linkurile cumparate sau castigate nedrept, te pune intr-o lista de aspteptare sa vada ce ai de gand pe viitor.

Toata panica asta a aparut pentru ca nici unii dintre noi nu sunt obisnuiti cu asemenea schimbari majore. Nu cred ca SEO moare si nu o sa moara niciodata, pana la urma daca moare ne batem cu Munteanu pentru o paine de secara. Ii luam clientii lui Manafu si tot facem ceva pe net. Cumparam unii de la altii si tot nu murim de foame .

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Intrebare pentru toti cei dupa SEOpedia:

Cati dintre voi stiau ca toate acele lucruri modificate de Google si scrise negru pe alb cum zice Tom, erau ne/naturale si ca Google era de acord cu ele? In toti anii intr-o maniera sau alta Google a luat masuri impotriva lor. E nasol stiu, de unde mai obtinem noi linkuri pentru care sa nu muncim? Eu sper sa se ajunga la zeci de linkuri nu la sute de mii cum este acum, dar pentru alea 10 linkuri sa muncesc luni de zile, sa ma bag in seama cu toate site-urile dupa pamant, sa le fac in asa fel incat sa vorbeasca despre mine "natural". Acum eu daca dau o bere REALA lui Chinezu, ala nu vorbeste natural despre mine? Nu iau si eu un link pentru o bere? L-am cumparat? NU, m-am imprietenit cu un Blogger, ce e rau in asta? E natural, da? Asta daca nu beti bere contrafacuta

Daca linkurile din mizerii nu or sa mai existe, atunci un link dupa SEOmoz catre SEOpedia ar trebui sa fie Sfantul Graal.
    SEOarch.ro - Strategii si Tehnici de Optimizare. SEO nu inseamna SPAM.

doro este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    8th September 2007
    Locaţie
    Berlin / Bucharest
    Posturi
    988
    Putere Rep
    41

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de radu4us Vezi Post
    De ce nu incerci sa faci tot ce ai spus mai sus si sa ignori complet politicile Google? Pana la urma care e scopul: sa vinzi ceaiuri sau sa fii pe primul loc in google?
    Daca produsul este bun oamenii te vor recomanda, atat pe bloguri cat si in social media. O campanie bine gandita pe facebook si poti castiga mai multi clienti decat daca ai fi pe primul loc in google. Construieste un brand si google nu va putea sa ignore prea mult timp semnalele de pe social media si bloguri.

Parerea mea: fa in asa fel incat google sa nu isi permita sa te ignore ...
    Un pas înainte. :-) Campania de Facebook e deja gândită şi urmează să fie metoda principală de promovare.

danielicb este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    3rd February 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    440
    Putere Rep
    38

Implicit

Eu am alte suparari. Sa zicem ca sunt start-up. Vand ceaiuri @doro. Fac un site dragut, scriu despre ceaiuri, am preturi bune, sunt prezent pe social media, am un blog, UX placut, calitate intr-un cuvant.

Ce fac sa am succes? Daca nu am trafic pe site (care vine din organic, ca de... nu am bani de PPC pentru ca dau 10E pe click) cum pot eu sa creez content? Cum pot eu sa primesc apreciere pe Social Media daca nimeni nu ma gaseste? Pentru mine social media inseamna ca cineva sa imi intre pe site, sa imi foloseasca toolurile, sa imi cumpere produsele/serviciile sa le placa de mine si abia apoi sa imi iau un amarat de LIKE. Cum pot eu sa primesc linkuri naturale? Cate site-uri de remedii naturiste sunt in RO? O sa vorbeasca despre mine SfatulMediucului? daca nu ii dau bani? Sau daca nu cunosc pe cineva care scrie acolo? Cum o sa stie lumea ca ceaiurile mele sunt cele mai bune? Cati dintre cumparatorii mei or sa ma recomande in alte parti? Romanii sunt rai de tot pe share, linkuri, vorbit despre altii (in sensul bun), recomandari, sau mai stiu eu ce.

Ce sansa am sa ma fac cunoscut, mai ales daca nici nu am cine stie ce bani sa bag in PPC? Ce fac? Cum aduc si eu un link super bun? Ma prostituez (scuzati-mi limbajul, dar sunt cam suparat acum) pentru el? Cum fac sa afle lumea ca ceaiurile mele sunt tamaduitoare?

Raspuns: Aplic Google Guidelines si beau ceai de foame
    SEOarch.ro - Strategii si Tehnici de Optimizare. SEO nu inseamna SPAM.

Pagina 4 din 10 PrimulPrimul ... 23456 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 822
    Ultimul Post: 17th April 2013, 11:02
  2. Monitorizare Algoritmi si modificari majore in google.
    De indiscutabil34 în forumul Utile
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 14th August 2012, 10:01
  3. Modificari in cautarile Google?
    De Sandu Stefan în forumul Google
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 15th July 2011, 15:05
  4. Webmaster Tool - new look
    De Diana în forumul Google
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 12th June 2009, 08:10
  5. IBL-uri in Webmaster Tool