Ma ajuta cineva cu robots.txt file... sau un topic unde se vorbeste despre ce coduri trebuie introduse in acel fisier pentru a fi linkurile de afiliere nofollow?
Multumesc
P.s Nu inteleg de unde vom obtine linkuri atunci :-??
Ma ajuta cineva cu robots.txt file... sau un topic unde se vorbeste despre ce coduri trebuie introduse in acel fisier pentru a fi linkurile de afiliere nofollow?
Multumesc
P.s Nu inteleg de unde vom obtine linkuri atunci :-??
se refera la altceva guideline-ul, se faci redirect catre o pagina intermediara si sa pui in de ex. in robots.txt Disallow: /*jump.php*
Adica de exemplu in loc de <a href="http://event.3parale.ro"></a> sa pui <a href="http://siteul.tau/jump.php"> unde jump.php sa fie un script care face redirect catre linkul de afiliere
Asta nu inseamna ca vei avea un succes in ce faci
Asta nu inseamna ca nu vei fi penalizat, si nofollow indeplinea aceeasi interdictie de transmitere PR, doar ca este o masura suplimentara de prevedere.
In regulile google nu scrie nicaieri ca nu ai voie sa faci afiliere, dar google penalizeaza si site-urile ce ofera continut util dar au cateva link-uri de afiliere
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Eu zic asa:
- panica nu e buna. Tot timpul oamenii se panicheaza fara sa stie de ce. E indeajuns o voce isterica si toata lumea urla. Deci, chill. Si vocea isterica nu e Tom, vorbesc generalizat despre atitudinea pe care o au oamenii la unele reglementari date de Google.
- lucrurile astea erau si pana acum, acum sint doar ceva mai detaliate. Deci nimic nou sub soare.
- regulile astea vin ca efect al algoritmilor si nu invers. Deci ce e greav e cam consumat deja, acum a venit doar actualizarea de regulament.
- nisele devin mai relevante ptr link building. Nu o sa mai trebuiasca sa consumam bugete decat pe nisele relevante, asemanatoare subiectului/topicului/produsului/serviciilor pe care le promovam.
- Penguin trebuia sa omoare SEO si linkbuilding-ul. In schimb a crescut conturile celor care vindeau link-uri in mod destept. Ma refer la ziare online, site-uri autoritare etc. Acum o sa trebuiasca sa luam link-uri de pe site-uri din aceeasi nisa ptr a fi relevante.
- pana acum regulile astea nu au fost sustinute de Google cu actiuni concrete. Daca acum o face, e mai bine. Toti cei care fac SEO in stil marlanesc au sanse sa zboare din SERPs. Desi ma cam indoiesc, e speranta mea.
- tot legat de link-uri - o sa gasiti in Webmaster Tools link-uri catre paginile voastre care nu mai sint valide de foarte mult timp, dar pe care Google le tine in arhiva si le pune la numar. Mie mi se pare un dezanvantaj ptr un om care si-a "curatat" IBL-urile. Totusi ei le iau in calcul, mai ales daca e vorba de volume. Cu toate astea nu vad pe nimeni sa boceasca pe aspectul asta.
- cu ocazia asta ar trebui sa dispara parerile privind link-urile nofollow care "merg". Ar trebui sa nu mai mearga, ceea ce ptr noi ar trebui sa insemne un lucru pozitiv: dintr-un total de n link-uri vor conta doar cele dofollow pe care le putem identifica usor. Ceea ce mai ramane de identificat sint cele pe care Google nu le mai ia in calcul ca IBL-uri datorita calitatii proaste.
- incetati sa va mai vaitati ca si cum ceea ce faceti e gresit. Sau de fapt poate prin vaitari confirmati ca ce faceti e gresit?Ma indoiesc. Uitati ca Google modifica regulile? Noi trebuie sa ne adaptam constant.
- sint si parti bine in ceea ce se intampla, apocalipsa e programata in alta perioada a vietii noastre. Chill, SEOs s-au adaptat tot timpul. Asta ptr ca regulile dezvolta noi tentatii.
- si in general, hai sa nu ne dam Nostradamus pe niste lucruri pe care nu le stim concret. Putem banui, putem comenta, putem testa. Dar sa spunem ce o sa se intample cu siguranta, cred ca e gresit. Zic de Serban care vrea sa revina la instalatii.![]()
Ultima modificare făcută de Krumel; 5th October 2012 la 10:41. Motiv: romengleza
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Eu nu imi dau seama care e motivul de panica, conform Webmaster Tools, toti faceti black hat. De la primul keyword plasat intr-o pozitie avantajoasa, pana la ultimul link plasat de voi oriunde pe net. Aveati oricum interzis la orice, acum v-au detaliat mai bine interdictiile, oricum va poate penaliza pentru "ca nu aveti basca".
Mi-am cumparat basca, doar ca de acum trebuie sa si o portoricum va poate penaliza pentru "ca nu aveti basca"
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Total de acord cu ce a scris Krumel. Cred ca de acum in colo trebuie pus accentul pe calitate nu pe cantitate. Din 3-4 topicuri pe seopedia si alte zeci de articole pe net am aflat ca s-au schimbat regulile. Cred ca e momentul sa tragem prima linie si sa stabilim cum vom "juca" de azi inainte.
Tind sa cred ca voi scrie doar articole uitel pentru vizitatori, fara nici un link de afiliere spre magazinul promovat, doar link direct... dar in schimb voi posta bannere. Sa vedem ce se intampla![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)