Pagina 6 din 10 PrimulPrimul ... 45678 ... UltimulUltimul
Rezultate 51 la 60 din 99

Subiect: Google new - Webmaster guideline - Modificari MAJORE

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    54
    Posturi
    3.946
    Putere Rep
    65

Implicit

1. Notificari primesc doar cei cu GWT instalat.
    2. Chiar nu am chef de inscrieri in directoare, fiind cea mai migaloasa si prost platita munca De ani de zile ma gandeam sa o externalizez, dar nu pot risca.
    3. Din experienta vad ca intre ce declara ca vrea si ce face google sunt diferente mari. Multi webmasteri asteapta de ani buni sa se propage anumite modificari si pe .ro.
    Ok, google experimenteaza, dar nu poate risca prea mult intrucat inevitabil site-urile "in veci penalizate" isi vor muta bugetele spre site-urile consacrate care ofera publicitate la preturi decente. Ori google in veci nu va penaliza de ex acasa.ro, protv sau portalurile antenelor sau forumuri consacrate cu trafic mare si constant.
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de 1nesco Vezi Post
    2. Chiar nu am chef de inscrieri in directoare, fiind cea mai migaloasa si prost platita munca De ani de zile ma gandeam sa o externalizez, dar nu pot risca.
    3. Din experienta vad ca intre ce declara ca vrea si ce face google sunt diferente mari. Multi webmasteri asteapta de ani buni sa se propage anumite modificari si pe .ro.
    Ok, google experimenteaza, dar nu poate risca prea mult intrucat inevitabil site-urile "in veci penalizate" isi vor muta bugetele spre site-urile consacrate care ofera publicitate la preturi decente. Ori google in veci nu va penaliza de ex acasa.ro, protv sau portalurile antenelor sau forumuri consacrate cu trafic mare si constant.
    Nu intru in discutia cu directoarele, ca nu ma intereseaza. Dar vreau sa intelegi ca acasa.ro, protv.ro sau orice site vrei tu din RO, nu au IMUNITATE.

Daca google poate penaliza BMW: BBC NEWS | Technology | BMW given Google 'death penalty'
    sau Overstock :UPDATE 1-Overstock.com says Google penalty hurt sales | Reuters peste 1 miliard vanzari in 2011: http://www.overstock.com/about
    JCpenny : http://www.nytimes.com/2011/02/13/bu...wYWH+VcDBhmiEQ , 17.8 miliarde in vanzari in 2010.

forbes.com (vanzare linkuri) ) http://www.seroundtable.com/forbes-g...lty-12967.html

......care sunt de zeci sau sute de ori mai mari (ca branduri) decat orice site de la noi, magazin, ziar sau ce vrei tu.

Deci uita de "IMUNITATE".
    Ultima modificare făcută de Tom; 7th October 2012 la 16:37.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    54
    Posturi
    3.946
    Putere Rep
    65

Implicit

E destul ca un site (teoretic penalizat) al une televiziuni romanesti sa organizeze un concurs si sa-l promoveze pe radio si tv propriu si se inregistreaza cu milioane de vizite. Ori publicitatea asta se poate vinde usor.
    Dar deja e offtopic.
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Chiar daca nu ai cont de GWT, penalizarea lucreaza
    Ori google in veci nu va penaliza de ex acasa.ro
    Stiu sigur ca acasa.ro a primit notificare si a fost penalizat de cel putin doua ori, au reparat au cerut reconsiderare si si-au revenit.
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

crt
    crt este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    9th March 2011
    Locaţie
    Targu Jiu
    Posturi
    466
    Putere Rep
    39

Implicit

Eu nu am primit nicio notificare in GWT.

Roland este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    1st March 2011
    Vârstă
    41
    Posturi
    316
    Putere Rep
    28

Implicit Re: Google new - Webmaster guideline - Modificari MAJORE

Apropo...daca site-ul este penalizat, sigur ca primesti alerta prin GWT?

RoManiac este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    31st March 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.045
    Putere Rep
    50

5 out of 5 members found this post helpful.

Implicit

Relax oameni buni relax.

La ultima intalnire 2parale am incercat sa supun atentiei disperarea tuturor dupa linkuri. Nu voi intelege niciodata atitudinea asta. Personal doresc un link pe 1-2 saptamani dar bun.
    Multi alearga dupa linkuri si ajung sa aiba cu milioanele in GWT si o patesc in momente cum este acesta. Pana la urma manipularea linkurilor a fost urata intotdeauna de catre Google. Acum ura aceasta a devenit mai intensa si mai viscerala dar in esenta ea a existat intotdeauna.

Sunt absolut convins ca foarte multi au nevoie de linkuri cu tona dintr-un singur motiv. Structura siteului si optimizarea onpage sunt prost facute. Aplecandu-va catre aceste 2 lucruri cu cea mai mare atentie veti observa ca e posibil cu un numar foarte mic de linkuri sa depasiti concurenta.

Toata lumea vorbste de pozitionari in top dupa expresii . Dar asta aduce oare autoritate domeniului? Eu cred ca nu. Autoritatea domeniului eu am incercat sa o inteleg invers . Mai intai sa ies la 10.000 de cautari pe long tail gen Laptop Asus i7 SandyBridge Albastru decat la o singura cautare Laptopuri.
    Sunt absolut convins ca in timp avand foarte multe long tailuri domeniul va castiga autoritate si va urca in cautari si pe short tailuri gen Laptop. Asa ca decat sa ma apuc din prima sa optimizez pe Laptopuri mai bine ma apuc sa vad cum fac cu long tailurile. SI CE CREDETI ? PENTRU ASA CEVA NU AI NEVOIE DE LINKURI.!!! Sau ai nevoie de un numar restrans.

Asa ca sfatul meu. Nu mai fortati lucrurile cautand de dimineata pana seara linkuri. UNUL si BUN pe saptamana pentru mine este ok. Daca sunt mai multe cu atat mai bine dar nu 1000 si mai ales de caliatte indoielnica. Autoritate va trebuie la siteuri si aceasta nu se obtine DOAR cu linkuri.

In cazul meu niciodata Pinguinul nu si-a facut de cap cu siteurile mele. Pentru ca nu avea motiv. Cu Panda insa e altceva

Si inca un lucru. Disperarea are rolul ei major in aceasta ecuatie. Un site nu poate depasi concurenta fara a avea riscuri decat facand o optimizare pe o perioada ce se intinde de la MINIM 10 luni la 2-3 ani poate. Cu o asemenea strategie veti vedea ca unul , doua linkuri pe o saptamana vor fi de ajuns. Si Google nu va mai veni cu valuri de penalizari indiferent din ce surse va vor veni linkurile naturale.

Tot ce am spus pana acum se aplica pe .ro . Pe .com ... e alta mancare de peste si lucrurile stau complet diferit .
    Ultima modificare făcută de RoManiac; 8th October 2012 la 01:11.

Popa Mihai este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    21st November 2010
    Locaţie
    Germania
    Vârstă
    36
    Posturi
    877
    Putere Rep
    32

Implicit

Citat Postat în original de RoManiac Vezi Post
    Relax oameni buni relax.

La ultima intalnire 2parale am incercat sa supun atentiei disperarea tuturor dupa linkuri. Nu voi intelege niciodata atitudinea asta. Personal doresc un link pe 1-2 saptamani dar bun.
    Multi alearga dupa linkuri si ajung sa aiba cu milioanele in GWT si o patesc in momente cum este acesta. Pana la urma manipularea linkurilor a fost urata intotdeauna de catre Google. Acum ura aceasta a devenit mai intensa si mai viscerala dar in esenta ea a existat intotdeauna.

Sunt absolut convins ca foarte multi au nevoie de linkuri cu tona dintr-un singur motiv. Structura siteului si optimizarea onpage sunt prost facute. Aplecandu-va catre aceste 2 lucruri cu cea mai mare atentie veti observa ca e posibil cu un numar foarte mic de linkuri sa depasiti concurenta.

Toata lumea vorbste de pozitionari in top dupa expresii . Dar asta aduce oare autoritate domeniului? Eu cred ca nu. Autoritatea domeniului eu am incercat sa o inteleg invers . Mai intai sa ies la 10.000 de cautari pe long tail gen Laptop Asus i7 SandyBridge Albastru decat la o singura cautare Laptopuri.
    Sunt absolut convins ca in timp avand foarte multe long tailuri domeniul va castiga autoritate si va urca in cautari si pe short tailuri gen Laptop. Asa ca decat sa ma apuc din prima sa optimizez pe Laptopuri mai bine ma apuc sa vad cum fac cu long tailurile. SI CE CREDETI ? PENTRU ASA CEVA NU AI NEVOIE DE LINKURI.!!! Sau ai nevoie de un numar restrans.

Asa ca sfatul meu. Nu mai fortati lucrurile cautand de dimineata pana seara linkuri. UNUL si BUN pe saptamana pentru mine este ok. Daca sunt mai multe cu atat mai bine dar nu 1000 si mai ales de caliatte indoielnica. Autoritate va trebuie la siteuri si aceasta nu se obtine DOAR cu linkuri.

In cazul meu niciodata Pinguinul nu si-a facut de cap cu siteurile mele. Pentru ca nu avea motiv. Cu Panda insa e altceva

Si inca un lucru. Disperarea are rolul ei major in aceasta ecuatie. Un site nu poate depasi concurenta fara a avea riscuri decat facand o optimizare pe o perioada ce se intinde de la MINIM 10 luni la 2-3 ani poate. Cu o asemenea strategie veti vedea ca unul , doua linkuri pe o saptamana vor fi de ajuns. Si Google nu va mai veni cu valuri de penalizari indiferent din ce surse va vor veni linkurile naturale.

Tot ce am spus pana acum se aplica pe .ro . Pe .com ... e alta mancare de peste si lucrurile stau complet diferit .
    Si de unde stim ca sunt linkurile de calitate? Siteul de unde primim link, sa aiba autoritate, sa fie un site cu continut bun si de caliatate, etc...

RoManiac este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    31st March 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.045
    Putere Rep
    50

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de michelle Vezi Post
    Si de unde stim ca sunt linkurile de calitate? Siteul de unde primim link, sa aiba autoritate, sa fie un site cu continut bun si de caliatate, etc...
    Acum na si cu tine @michelle. Serios. Faci si tu o analiza a siteului respectiv in prealabil. Te uiti daca mai vine linkuri , vezi ce continut are , vezi cam cum se pozitioneaza prin rezultate , vezi ce vechime are siteul , cat de des e facut update cu continut la el , ce comunitate eventual duce in spate etc etc ...

Eu de exemplu nu prea iau in calcul Pr-ul. Nu prea ma intereseaza. Mai bine un site curat cu pr 3 al carui scop nu este acela de a vinde in mod normal linkuri decat unul ce vinde linkuri intr-una dar cu pr 6.

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

Ma gandeam azi la un rationament: daca Google zice ca de pe anumite site-uri s-au luat link-uri si ele par nenaturale, atunci site-urile alea in mod normal intra in niste filtre. Ma gandesc ca ele nu mai au aceeasi valoare ca backlinks ptr ca vand link-uri.

Ar fi util sa cream un topic cu domeniile pe care ei le vizeaza astfel incat sa ne dam seama ce domenii ar putea fi desconsiderate ce IBL?

Are logica ce zic?
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Pagina 6 din 10 PrimulPrimul ... 45678 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 822
    Ultimul Post: 17th April 2013, 11:02
  2. Monitorizare Algoritmi si modificari majore in google.
    De indiscutabil34 în forumul Utile
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 14th August 2012, 10:01
  3. Modificari in cautarile Google?
    De Sandu Stefan în forumul Google
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 15th July 2011, 15:05
  4. Webmaster Tool - new look
    De Diana în forumul Google
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 12th June 2009, 08:10
  5. IBL-uri in Webmaster Tool