M-am gandit sa fac un test pe un site de-al meu prin care sa aflam cat de mult ajuta sau nu mentionarea unui brand in articole, dar fara link.
Prin urmare, sunt dispus sa pun la bataie un numar de 20 de articole pe care sa le publicati pe site-urile/blogurile voastre.
N-as vrea sa pun mai multe deoarece e totusi o investitie scrierea celor 20 de articole si nu am idee care vor fi rezultatele testului.
In articole vor fi prezentate sfaturi sau topuri sau liste, mentionarea va fi "conform site-ului meu" sau ceva asemanator, dar repet, FARA LINK.
Avand in vedere ca nu va exista nici un link exterior, aceste articole nu va incomodeaza si nu va trag site-ul in jos absolut deloc.
Site-ul meu este pe nisa auto, deci si articolele vor fi pe nisa auto. Articolele vor fi unice, calitative, scrise de mine, de aproximativ 500 cuvinte.
Daca doriti voi o tema anume, fac articolul pe tema ceruta, daca nu, il fac pe o tema din domeniul auto care sa se muleze pe site-ul vostru, altfel tema va fi aleasa de mine.
Testul va incepe de saptamana viitoare, iar articolele vor fi trimise catre voi in ordinea in care va inscrieti, cate unul pe zi. Inainte de lansarea testului voi extrage din WT lista cuvintelor cheie pe care ranchez si pozitiile pe care ranchez. In timpul testului nu voi aduce nici un link catre site, iar la sfarsitul testului voi scoate iarasi listele de cuv cheie sa verificam daca site-ul a crescut per ansamblu sau nu.
Testul va tine o luna incepand cu publicarea ultimului articol (pentru a da timp sa se "aseze" lucrurile), iar rezultatele testului vor fi impartasite numai membrilor participanti la test.
Pentru inscriere, va rog dati-mi PM cu:
1. site-ul pe care veti publica articolul;
2. adresa de email (e mai usor sa trimit articolele si rezultatele testului);
3. Subiectul dorit din domeniul auto.