Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 26

Subiect: Test - urcare in SERP cu mentionarea brandului fara link

AntonioTony este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    62
    Data înscrierii
    9th February 2011
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    42
    Posturi
    1.084
    Putere Rep
    62

Implicit Test - urcare in SERP cu mentionarea brandului fara link

M-am gandit sa fac un test pe un site de-al meu prin care sa aflam cat de mult ajuta sau nu mentionarea unui brand in articole, dar fara link.

Prin urmare, sunt dispus sa pun la bataie un numar de 20 de articole pe care sa le publicati pe site-urile/blogurile voastre.
    N-as vrea sa pun mai multe deoarece e totusi o investitie scrierea celor 20 de articole si nu am idee care vor fi rezultatele testului.

In articole vor fi prezentate sfaturi sau topuri sau liste, mentionarea va fi "conform site-ului meu" sau ceva asemanator, dar repet, FARA LINK.
    Avand in vedere ca nu va exista nici un link exterior, aceste articole nu va incomodeaza si nu va trag site-ul in jos absolut deloc.

Site-ul meu este pe nisa auto, deci si articolele vor fi pe nisa auto. Articolele vor fi unice, calitative, scrise de mine, de aproximativ 500 cuvinte.
    Daca doriti voi o tema anume, fac articolul pe tema ceruta, daca nu, il fac pe o tema din domeniul auto care sa se muleze pe site-ul vostru, altfel tema va fi aleasa de mine.

Testul va incepe de saptamana viitoare, iar articolele vor fi trimise catre voi in ordinea in care va inscrieti, cate unul pe zi. Inainte de lansarea testului voi extrage din WT lista cuvintelor cheie pe care ranchez si pozitiile pe care ranchez. In timpul testului nu voi aduce nici un link catre site, iar la sfarsitul testului voi scoate iarasi listele de cuv cheie sa verificam daca site-ul a crescut per ansamblu sau nu.

Testul va tine o luna incepand cu publicarea ultimului articol (pentru a da timp sa se "aseze" lucrurile), iar rezultatele testului vor fi impartasite numai membrilor participanti la test.

Pentru inscriere, va rog dati-mi PM cu:

1. site-ul pe care veti publica articolul;
    2. adresa de email (e mai usor sa trimit articolele si rezultatele testului);
    3. Subiectul dorit din domeniul auto.
    Ma gasiti pe www.SeoPower.ro.

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    52
    Posturi
    3.946
    Putere Rep
    63

Implicit

Sa vedem minunea. Teoretic se spune ca ajuta mentionarea nume site, sa vedem acum si adevarul.
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

Sergiu B. este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    19th July 2011
    Locaţie
    Mediaș
    Posturi
    55
    Putere Rep
    25

Implicit

Ți-am trimis pe PM detaliile.
    Baftă!

RedJohn este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    22
    Data înscrierii
    7th April 2013
    Posturi
    199
    Putere Rep
    22

Implicit

Suna interesant.
    Chiar ma intrebam daca va incerca cineva si metoda asta.
    Din ce am mai citit sunt sanse de reusita. Daca urci in top 20 cu brandul respetiv ai tot respectul meu.
    Mare atentie la formatarea textului si la keywords, meta descrieri, meta kw, tags, poti pune chiar si ceva rich snippets.

Succes!

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.719
    Putere Rep
    30

Implicit

t-iam trimis si eu lista pe mess, nu inteleg insa cum ai sa urci brandul - site-ul tau, daca nu ai nici macar adresa lui ... vrei sa spui ca gugal va vedea ca Macarencika e mentionat de sute de ori si va urca Macarencika.tld ? Interesant, desi eu am facut testul asta intr-un anume fel, cu site-ul din semnatura - in ideea ca atunci cand scrii doar nume fara tld e listat ok. Insa nu am vazut rezultate spectaculoase fara SEO. Bafta!
    Ultima modificare făcută de Rapsodia; 1st September 2015 la 15:01.
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

BillyRO este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    14th December 2014
    Posturi
    11
    Putere Rep
    0

Implicit

Ti-am dat PM cu datele cerute.

Reputatie:
    62
    Data înscrierii
    9th February 2011
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    42
    Posturi
    1.084
    Putere Rep
    62

Implicit

Am raspuns pana acum primilor inscrisi. Mai sunt 13 locuri disponibile pana acum.

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    129
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    129

Implicit

Citat Postat în original de RedJohn Vezi Post
    Suna interesant.
    Chiar ma intrebam daca va incerca cineva si metoda asta.
    Din ce am mai citit sunt sanse de reusita. Daca urci in top 20 cu brandul respetiv ai tot respectul meu.
    Mare atentie la formatarea textului si la keywords, meta descrieri, meta kw, tags, poti pune chiar si ceva rich snippets.

Succes!
    Am incercat-o eu, cum am incercat cam orice se poate "testa".

@tony. Cum masori rezultatele?

Adica cum iti dai seama exact daca functioneaza sau nu?
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Reputatie:
    62
    Data înscrierii
    9th February 2011
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    42
    Posturi
    1.084
    Putere Rep
    62

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    @tony. Cum masori rezultatele?

Adica cum iti dai seama exact daca functioneaza sau nu?
    Citat Postat în original de AntonioTony Vezi Post
    Inainte de lansarea testului voi extrage din WT lista cuvintelor cheie pe care ranchez si pozitiile pe care ranchez. In timpul testului nu voi aduce nici un link catre site, iar la sfarsitul testului voi scoate iarasi listele de cuv cheie sa verificam daca site-ul a crescut per ansamblu sau nu.
    Am specificat acest lucru din postul initial. Nu ai cum sa vezi rezultate pe o anume expresie sau pe un anumit cuvant cheie, ci per ansamblu. Putem afla daca Google ofera un plus de autoritate site-ului in sine, fapt ce se poate observa din cresterea (sau nu) in SERP a tuturor posturilor din site. Chiar si progresul cu 1-2 pozitii conteaza.

Lasand asta la o parte si stiind zicala ta "link-uri si iar link-uri", daca nu participi te rog sa nu incerci sa-mi "strici" testul, probabil sunt multi altii care sunt interesati daca testul va avea sau nu rezultate.

Multumesc!

emm
    emm este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    56
    Data înscrierii
    11th November 2006
    Posturi
    829
    Putere Rep
    56

Implicit

Offtopic: Nu cred ca @Tom ar alege in mod deliberat sa strice un test. Ba cred ca ar fi interesat de un test pe care poate nu l-a facut. Poate nu ar trebui facute presupuneri de genul asta.

Mai curand, poate avea o opinie diferita despre rezultate. La asta ne putem astepta. De multe ori pare ca joaca rolul de avocatul diavolului, mai ales cand concluzia pare "subtire", dar in orice dezbatere este nevoie de asa ceva. Altfel n-ar fi o dezbatere ci "un consens national".

Alteori poate avea o opinie foarte diferita, din experienta. Cu cat studiezi mai mult SEO, cu atat opinia va ajunge sa difere de mainstream in mai multe puncte subtile, dar tocmai acolo se creeaza o diferenta in rezultate.

Ontopic: Foloseste un soft gen SpyGlass etc, pentru a avea o amprenta initiala a profilului de inbound links. Dupa incheirea testului, vei avea o sansa sa vezi daca testul tau a fost alterat sau nu.

Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. SERP fara meta description
    De Catalin C. în forumul Noutati de la Google (Stiri)
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 6th March 2015, 19:30
  2. timp urcare in serp
    De cris în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 9th August 2014, 11:55
  3. Google testeaza SERP fara URL-uri la vedere
    De smbdstopme în forumul Stiri despre motoarele de cautare, SEO si Marketing
    Răspunsuri: 25
    Ultimul Post: 17th May 2013, 16:18
  4. Backlink-uri fara anchor deloc (fara text, fara imagine, fara nimic)
    De tymbark în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 14th May 2012, 22:34
  5. Preluare articole fara mentionarea sursei
    De iuddavali în forumul Plagiat
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 15th May 2011, 21:33

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •