Rezultate 1 la 8 din 8

Subiect: timp urcare in serp

cris este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    9th July 2007
    Vârstă
    42
    Posturi
    1.034
    Putere Rep
    0

Implicit timp urcare in serp

Dupa cum bine intuim urcarea in serp depinde si de un backlink. Intrebarea ar fi:

In cat timp de la obtinerea unui sau mai multor backlinkuri ar trebui sa vedem urcarea in serp?

nRazvan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    14th June 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    262
    Putere Rep
    24

Implicit

Depinde de multi factori raspunsul - putere/autoritate backlinkuri, vechime site, competitia, daca ajuti la indexarea backlinkurilor sau le lasi sa fie indexate in mod "natural" etc. Nu prea ai cum sa dai un raspuns concret unei asemenea intrebari.

ForeverYoung este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    21
    Data înscrierii
    11th February 2014
    Locaţie
    Tg - Mures
    Posturi
    77
    Putere Rep
    21

Implicit

Depinde foarte mult de nisa... nisa, respectiv concurenta. Dupa cateva backlinkuri bune, poti sa faci o saritura mare inainte de pe pagina 30 chiar si in top 20 de pozitii in doar cateva saptamani (daca intr-adevar ai backlinkuri bune, si destule). O miscare poti sa observi intr-un timp relativ scurt, insa nu stiu daca tu prin "urcare in serp" intelegi orice fel de miscare, chiar si cateva pozitii, sau o urcare semnificativa.

Pe scurt: daca ai un site intr-o micronisa si nu ai concurenta mare, lucrurile vor merge mai repede. Daca faci parte dintr-o nisa mai "tare", unde ai concurenta mai mare si niste jucatori grei atunci in mod normal va trebui sa lucrezi mai mult timp pana vei vedea ceva rezultat. (Nu-i acelasi chestie sa ai un blog sau un webshop...) Nu cred ca cineva poate sa-ti dea niste cifre exacte despre cate backlinkuri iti trebuie sa urci cate pozitii si in cat timp. Eventual doar exemple din propria experienta.

De exemplu: am reusit in nisa "finance" (nu pe ro) sa sar de pe pagina 32 in top 15 pozitii in aproximativ 3 luni. Dar cum urci mai sus, devine mai greu de avansat in SERP, si in mod normal si timpul devine mai lung asadar mi-a trebuit inca 2 luni sa fiu in top 10 (poz. 8-10). In alte nise unde nu era o concurenta atat de acerba aceasta perioada a cazut drastic. Merita sa mai mentionez ca asta s-a intamplat acum destul de multi ani... SEO-ul si backlinkurile insemnau altceva atunci

Sunt foarte multe factori de luat in seama... acum SEO nu mai niseamna numai linkuri, asadar poti sa aduni 10.000 de backlinkuri de calitate, daca gresesti altundeva nu vei avea rezultatul dorit si asteptat. Ba chiar poti sa si cazi in SERPS in timp ce aduni linkuri din cauza unor "greseli". Sunt atat de multi factori, incat nu poti sa faci masuratori 100% concrete, si nici nu poti sa obtii cifre foarte bine definite.

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    64
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    52
    Posturi
    3.946
    Putere Rep
    64

Implicit

2 saptamani - 3 luni. Depinde insa de ce face si concurenta in acest timp. Mi-a sarit in 2 sapt cu 52 de pozitii pe o expresie sub 400 cautari medii lunare. Posibil noroc.
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

rigor este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    21
    Data înscrierii
    4th May 2014
    Posturi
    119
    Putere Rep
    21

Implicit

Citat Postat în original de nRazvan Vezi Post
    Depinde de multi factori raspunsul - putere/autoritate backlinkuri, vechime site, competitia, daca ajuti la indexarea backlinkurilor sau le lasi sa fie indexate in mod "natural" etc. Nu prea ai cum sa dai un raspuns concret unei asemenea intrebari.
    Cum pot ajuta la o indexare mai rapida a backlink-urilor?

Multumesc.

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    64
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    52
    Posturi
    3.946
    Putere Rep
    64

Implicit

De preferat sa nu "ajuti/fortezi". Lucrul bine facut ramane in timp, cam ca la ciorba sau mamaliga facuta la foc mic.
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

nRazvan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    14th June 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    262
    Putere Rep
    24

Implicit

Citat Postat în original de rigor Vezi Post
    Cum pot ajuta la o indexare mai rapida a backlink-urilor?
    Cel mai simplu si mai "sigur" este sa faci cateva social bookmarks manuale pe siteuri ok (nu cele spamate care apar si dispar la fiecare 6 luni). De exemplu pentru Romania, poti face in ^tiri, Imagini, Videoclipuri - MeritCitit.ro, men.ro - tiri, nouti, poze, clipuri, articole etc.

De preferat sa nu "ajuti/fortezi". Lucrul bine facut ramane in timp, cam ca la ciorba sau mamaliga facuta la foc mic.
    Inteleg ce zici dar chestii facute putin si manuale, din proprie experienta, nu am vazut sa faca rau. Am vazut doar schimbari in bine. Plus ca daca este o nisa foarte mica a.k.a fara competitie, poti urca pe prima pagina cu 2-3 rezultate care sa iti apartina tie.
    Ex: siteul tau, un site de SB unde ai facut bookmark catre siteul tau, siteul nr 2 de SB etc

Bhall este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    22
    Data înscrierii
    23rd May 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    25
    Putere Rep
    22

Implicit

Salut,

Depinde f mult de nisa si de cat de puternice sunt link-urile. Si eu sunt la inceput cu un nou site ( prima luna jumatate ) si dupa publicarea catorva comunicate de presa si a altor link-uri destul de puternice sunt inca in asteptare. Nu am vazut schimbari care sa arate ceva clar.
    Din proprie experienta daca exista concurenta destul de mare poate sa dureze si 3 - 4 luni pana cand urci car in top 10 - 20 .

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Urcare rapida pe un cuvant cheie cu un site nou
    De Guess Who în forumul Link Building
    Răspunsuri: 22
    Ultimul Post: 14th November 2011, 14:53
  2. Urcare pe prima pagina apicultura
    De Aradean în forumul Link Building
    Răspunsuri: 25
    Ultimul Post: 4th April 2011, 17:34
  3. Twitter - De ce? Cum? In cat timp?
    De ioan11bl în forumul Discutii Social Media
    Răspunsuri: 21