12th February 2011, 12:59
1 out of 1 members found this post helpful.
Eu inca mai incerc sa inteleg, la 2-3 ani de la deschiderea contului, cu ce se mananca si cum il pot integra celorlalte mele preocupari web related.
Daca la inceput parea o cale confortabila de a te conecta cu oameni de succes de la care ai ce invata si cu care (la nevoie) ai contact direct fara intermedierea secretarelor, in timp a devenit tot mai mult o conversatie purtata intre mai multi oameni concomitent, pe mai multe subiecte si fara o ordine a vorbitorilor, in care nu numai ca nu se face tacere cand cineva ia cuvantul ci dimpotriva, parca fiecare isi face un titlu de glorie in a vorbi concomitent cu ceilalti.
Ultima modificare făcută de hl2u; 12th February 2011 la 13:22.
12th February 2011, 15:02
0 out of 1 members found this post helpful.
Si in afara sa cam terminat cu twitteru pentru ca sa umplut de botii facuti pentru IM.. Intr-o vreme chiar se faceau bani din twitter da sa terminat.
12th February 2011, 19:09
3 out of 3 members found this post helpful.

Postat în original de
Florin Traian
Si in afara sa cam terminat cu twitteru pentru ca sa umplut de botii facuti pentru IM.. Intr-o vreme chiar se faceau bani din twitter da sa terminat.
you are killing the Romanian language
12th February 2011, 21:27
Agree with you balauru8269 si mai adaug ca e putin pe langa subiect. Twitter a devenit o moda pentru unii, daca asta se incerca a spune, insa pentru majoritatea twitter a ramas the old and gold tool. Iar aici nu ma refer la "Intr-o vreme chiar se faceau bani din twitter da sa terminat." deoarece scopul twitter nu a fost facutul banilor ci comunicarea.
Twitter este doar o unealta ce aduce beneficii si sporeste comunicarea in orice cadru, insa nu twitter face banii pentru tine.
12th February 2011, 22:00
Ba face bani daca stii cum sa il folosesti! Si auzi ioan daca dai twittere intr-o lume de boti cine domne iti mai intra pe site-uri sau iti raspunde sau alte lucruri, stii ce e mai interesant? ca vi si vb de un tool care il stiu de cand a aparut si am vazut si cum o decazut din cauza folosiri excesive a botilor etc.
Cum se faceau bani ? Cauta CPA networks si frebbies si multe alte exemple.
Ultima modificare făcută de Florin Traian; 12th February 2011 la 22:05.