Am observat pe forum ca exista deja un ghid de folosire a twitterului, este destul de complet si prezinta twitterul exact asa cum trebuie. Bineinteles exista si carti care fac asta, iar aici chiar ma refer la carti scrise. Problema e ca majoritatea cred ca formula e urmatoarea:
SITE + Cont Twitter + Linkuri = Succes
Va spulber visele insa este o abordare gresita. In primul rand socializarea necesita SOCIALIZARE, nu linkuri. Prin urmare indiferent daca esti firma sau doar o persoana care vrea sa se promoveze pe twitter, este necesar ca de pe contul ala de twitter sa se vorbeasca (cu cat mai mult cu atat mai bine). Deci formula corecta este urmatoarea:
SITE + Cont Twitter + Comunicarea cu alte persoane + Recomandare linkuri = Succes
Insa asta e doar formula pe care eu am abordat-o in ultimii 3 ani si care a mers excelent de fiecare data.
In 3 ani, twitter mi-a schimbat viata, activitatea, cunostintele, mi-a adus prieteni, clienti si chiar a reusit sa devina un loc de care sunt dependent. Tu ce relatie ai cu twitterul?
Later edit: am copiat acest topic si pe blogul personal deoarece mi-a placut cum l-am formulat. Din moment ce eu sunt autorul nu se poate pune probleme de furt.

Răspunde cu citat