Mi-am facut cont pe twitter dar nu prea stiu cum sa il folosesc si cum as putea atrage vizite si clienti de pe urma lui?
Mi-am facut cont pe twitter dar nu prea stiu cum sa il folosesc si cum as putea atrage vizite si clienti de pe urma lui?
Pai pentru inceput urmaresti lumea, si prin asta o faci sa te urmareasca si ea, iar apoi postezi pe contul de twitter noutati legate de activitatea ta si in legatura cu ce se mai intampla pe site-ul tau, sper ca m-am facut inteles.
Detin un site de suflet despre Animale de companie poate vrei link-uri sau advertoriale pe el!
Mai astept si alte explicati..
Twitter - Noutati, update-uri etc. . Minunata functia Search . Daca mai ai nevoie si de alte explicati , iti stau la dispozitie.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
@Aradean - pushtiule, zau, esti cel mai tare de la categoria de varsta ta. mai aveai putin si ma duceai chiar si pe mine de nas
Ziceai in postul celalalt ca nu mai ai timp de calculator de aceea nu o sa pui in practica sfaturile date acolo, iar acum ti-ai facut timp pentru twitter? Ce clienti vrei sa atragi? din moment ce nu te-ai apucat de acel magazin.
Uite, iti propun o statistica pe doua luni.. numaram cate intrebari pui si cata practica faci si daca iese mai mare de 0% o sa fiu impresionat, dar pana atunci raman tot la parerea ca iti bati joc de cei care iti raspund la intrebarile tale.
Si daca totusi vrei sa stii mai multe citeste acest ghid despre Twitter.
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Din twitter.com nu obtii traffic targetat pe nisa.
Haos nu numara nimic ca oricum nu stau la comp mult doar cam cate 1 ora pe zi ca nu am timp (azi de exemplu merg intr-un targ apicol sa imi cumpar ceva scule)
De ce iti faci cont pe twitter? Eu am pe ICQ. Nu ma vrei de client?
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)