daca fac copy / paste de pe fb iar acel continut e present doar pe fb se considera duplicat content?
daca fac copy / paste de pe fb iar acel continut e present doar pe fb se considera duplicat content?
... scuze am scris ceva si dupa am vazut la ce te referi tu defapt
Ca sa nu mai deschid alt topic, am si eu 3 intrebari:
1. Daca faci copy/paste de pe wikipedia iar acel continut e present doar pe wiki se considera duplicate content?
2. Daca faci copy/paste de pe CNN iar acel continut e present doar pe CNN se considera duplicate content?
3. Daca faci copy/paste de pe Digisport iar acel continut e present doar pe Digisport se considera duplicate content?
Retired
eu ma refer la duplicat content sanctionat de google si daca consideram ca din cate stiu eu continutul de pe fb nu e indexat nu ar trebui sa fie sanctionat de google
Desi raspunsul lui robyroy a fost destul de clar, am sa mai vin cu o precizare.
Daca o anumita fraza apare identic in doua locuri diferite la cautarea organica in Google, este continut duplicat.
In ceea ce priveste penalizarea.... e discutie lunga. Depinde de multi factori nu doar de cateva fraze copiate de pe alte siteuri.
Atunci ai raspunsul ..
Desi sunt voci care spun ca Google pastreaza in baza de date pana si frazele pe care le traduci cu translate.
Dar in cazul fb si eu stiu ca nu are acces la posturile interne
Nu stiu cum e in cazul facebook-ului insa eu am avut surpriza sa constat ca dand search dupa un anumit titlu al unui articol distribuit pe Google+, distribuirea era in primele 5 pozitii in SERP, iar articolul nu era nici macar in primele 30 de pozitii. Se intampla cu un site care era indexat de Google dar avea o vechime de 3-4 luni (aceeasi vechime pe care o avea si profilul Google+). Nu pot sa spun daca am fost penalizat sau nu.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)