Un test misto facut de Bartosz Góralewicz , publicat aici:Is CTR A Ranking Factor In Organic Results?
Enjoy!
Un test misto facut de Bartosz Góralewicz , publicat aici:Is CTR A Ranking Factor In Organic Results?
Enjoy!
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Un articol interesant, thanks![]()
Studiu de caz pentru un magazin online, FashionLand, Bld, Bulevardul Regele Mihai I 55, Baia Mare 430012
Interesant articolul, dar merita facute urmatoarele observatii:
Omul a incercat sa izoleze acest indicator, deci sa creasca un site doar folosind acest factor. Stim insa ca nici un factor nu functioneaza singur, in mod izolat (asta e si ideea de factor, adica element dintr-un multime). De exemplu, sunt sigur ca daca am face un experiment in care pe un site foarte prost ca on-page trimitem 100 de linkuri, tot nu ar creste in Google. Sau daca trimitem 1.000 de semnale sociale catre un site pe care nu se face nici linkbuilding, nici on-page, cu siguranta nu va avea nici un impact in SEO.My goal was to create an SEO experiment measuring the CTR influence that would not be biased by other metrics.
Domnul Góralewicz mentioneaza ca a folosit pentru experiment doar instrumente automate, cu care a generat cresterea de CTR. Imi vine greu sa cred ca Google nu poate face diferenta intre un user normal, cu istoric de cautari si eventual cu un cont de Google+ autentificat si un bot. Tot el mentioeaza ca 60-70% din acest trafic a fost chiar identificat de Google, pentru ca motorul de cautare pur si simplu l-a ignorat. Personal, consider deja compromis experimentul, in sensul ca este evidenta tentativa de manipulare a unui factor de ranking, lucru pe care Google este suficient de smart incat sa-l ignore.I had a pretty good setup of CTR bots, proxies, proxy scrapers, tools and servers after my previous tests, and they were only gathering dust... Still, around 60–70% of my visits were filtered out by Google Analytics and/or Google Search Console.
Cuvantul cheie pe care s-a derulat testul avea in medie 1.600 de cautari pe luna, insa dl. Góralewicz a generat un volum de peste 60.000 de cautari suplimentare. Din nou, consider ca aceasta crestere este cel putin nenaturala, lucru usor de identificat de un algoritm Google.Compared with an average of 1,600 searches monthly, I managed to increase traffic for this keyword by 3781%.
DWF - Servicii complete de optimizare seo. Vezi oportunitatile de cariera in cadrul DWF.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)