Am achizitionat, nu de curand, cateva domenii .xyz si voiam sa stiu daca cineva a reusit sa pozitioneze aceasta extensie la fel ca oricare alta (extensie).
Multumesc anticipat!
Am achizitionat, nu de curand, cateva domenii .xyz si voiam sa stiu daca cineva a reusit sa pozitioneze aceasta extensie la fel ca oricare alta (extensie).
Multumesc anticipat!
Am cumparat si eu un domeniu .xyz, singura problema a fost, s-a propagat dns dupa 2 zile.
Studiu de caz pentru un magazin online, FashionLand, Bld, Bulevardul Regele Mihai I 55, Baia Mare 430012
Conform unui post al unui utilizator respectat de pe NamePros se pare ca multi asociaza acest nTLD cu spam / phishing / alte chestii necurate. Nu mai stiu exact post-ul dar daca va trebuie neaparat dati-mi un PM si il caut. Nu era vorba despre o parere personala ci despre un sondaj.
Eu unul nu as rula ceva comercial pe aceasta extensie.
nTLD-ul a capatat ceva traction pentru ca a cumparat Alphabet un domeniu ... si au explodat vanzarile.
Cei care detin nTLD-ul mai sunt suspectati si de rapoarte de vanzari umflate si umflarea artificiala a licitatiilor pe diverse platforme.
Vad de ceva vreme tot mai multe domenii de genul asta prin serps, pe nisele pe care le urmaresc. In special, le vad ca fiind folosite pentru sateliti, de asta initial am si crezut ca e vreo chestie gen domeniu free.
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.
Am achizitionat un domeniu (sanatate - spaniola) in decembrie 2015. Dupa update-ul lunii noiembrie o sa revin cu pareri.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)