A fost sau este cineva in situatia in care a adus un site foarte bine plasat in Google dar nu are idee ce sa vanda pe el? E foarte ciudat. Am adus un site de cadouri foarte bine listat in google, dar nu am produse sa pun pe el![]()
A fost sau este cineva in situatia in care a adus un site foarte bine plasat in Google dar nu are idee ce sa vanda pe el? E foarte ciudat. Am adus un site de cadouri foarte bine listat in google, dar nu am produse sa pun pe el![]()
E grav ce zici. Cum sa nu ai ce sa pui cand sunt milioane de produse pe web?
Ce vechime are siteul de cand e indexat de Google?
Site-ul este momentan pe paginile 2 si 3 dupa majoritatea cuvintelor legate de cadouri. Inca nu vreau sa-l divulg pt ca vreau sa termin cu optimizarea lui.
Este vechi de o luna si este indexat de google de 3 saptamani. In maxim o luna de zile va ajunge (sper) pe prima pagina dupa cuvinte legate de cadouri, si daca nu voi gasi produse unice pe care sa le vand ..voi vinde site-ul.
E vechi de o luna, atunci sa te astepti sa pice pe pagina 10 dupa cateva saptamani. Daca ma insel sa imi spui.
Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi
A fost pe pagina 10 acum vreo 2 saptamani. Dar te anunt daca se intampla asta.
Dar la fel cum va cadea, va si reveni, nu ?
Mie asa mi s-a intamplat cu toate site-urile. Ajungeau pe prima pagina, dupa care cadeau in cautari, insa numai pe cuvantul cheie pentru care ajunsesera pe prima pagina, iar mai apoi, in 2-3 saptamani reveneau pe prima pagina fara nici un alt efort.
Nu va mai ganditi ca va cadea ca asta nu se va intampla.fac de 5 ani optimizare, ce naiba
Doar ca este primul site pe care il optimizez pentru Google.ro si sunt surprins cat de usor este. Pana acum am lucrat cu Aol.com (care este de fapt Google.com)
Ultima modificare făcută de marcos29; 31st October 2008 la 10:20.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)