Am si eu o intrebare.
In cazul in care acceptam comenzi platite prin ramburs, cum putem sa le evitam pe cele false? Sau ce putem sa facem pentru a reduce numarul lor?
Are cineva experienta in acest sens?
Multumesc,
Am si eu o intrebare.
In cazul in care acceptam comenzi platite prin ramburs, cum putem sa le evitam pe cele false? Sau ce putem sa facem pentru a reduce numarul lor?
Are cineva experienta in acest sens?
Multumesc,
Nu trimiti nimic pana nu ai confirmare telefonica, faci o lista cu ip-urile si numele persoanelor care nu au ridicat coletul si ai grija sa nu le mai trimiti pe viitor.
Sau faci un serviciu 'bad-customers.ro' in care treci email, nume, valoare, si inviti si alti posesori de magazine online. Datele sa nu fie publice.![]()
Buna idee Bruzli.
Foloseste un curierat rapid cu livrare la usa si nu le da timp sa :
- se razgandeasca,
- sa cheltuiasca banii,
- sa gaseasca o oferta mai buna la altcineva.
De asemenea, faptul ca cineva vine la usa, cu plicul in mana il face pe client sa-i fie rusine sa refuze pachetul.
Daca folosesti posta romana, trebuie sa se duca el la posta, dureaza mii de ani pana vine pachetul si asa are timp sa cheltuiasca banii,
sa se razgandeasca si alte zeci de motive.
Din 100 de comenzi primite 100 de comenzi au fost ridicate - folosind cargus.
Cand am folosit ca metoda de livrare posta romana, din 100 de comenzi primite 60-70 au fost ridicate.
Spor.
Ultima modificare făcută de BeFree; 7th November 2008 la 14:34.
Foarte corect ce spui, numai ca majoritatea clientilor aleg posta romana, deoarece e mai ieftin. Spre exemplu, pentru o carte de 200 de mii lei vechi, mai platesti - procentual, prea mult ca sa soliciti livrarea prin curier rapid.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)