A fost sau este cineva in situatia in care a adus un site foarte bine plasat in Google dar nu are idee ce sa vanda pe el? E foarte ciudat. Am adus un site de cadouri foarte bine listat in google, dar nu am produse sa pun pe el:)
Versiune printabilă
A fost sau este cineva in situatia in care a adus un site foarte bine plasat in Google dar nu are idee ce sa vanda pe el? E foarte ciudat. Am adus un site de cadouri foarte bine listat in google, dar nu am produse sa pun pe el:)
E grav ce zici. Cum sa nu ai ce sa pui cand sunt milioane de produse pe web?
care e adresa?
Ce vechime are siteul de cand e indexat de Google?
Site-ul este momentan pe paginile 2 si 3 dupa majoritatea cuvintelor legate de cadouri. Inca nu vreau sa-l divulg pt ca vreau sa termin cu optimizarea lui.
Este vechi de o luna si este indexat de google de 3 saptamani. In maxim o luna de zile va ajunge (sper) pe prima pagina dupa cuvinte legate de cadouri, si daca nu voi gasi produse unice pe care sa le vand ..voi vinde site-ul.
E vechi de o luna, atunci sa te astepti sa pice pe pagina 10 dupa cateva saptamani. Daca ma insel sa imi spui.
A fost pe pagina 10 acum vreo 2 saptamani. Dar te anunt daca se intampla asta.
Dar la fel cum va cadea, va si reveni, nu ?
Mie asa mi s-a intamplat cu toate site-urile. Ajungeau pe prima pagina, dupa care cadeau in cautari, insa numai pe cuvantul cheie pentru care ajunsesera pe prima pagina, iar mai apoi, in 2-3 saptamani reveneau pe prima pagina fara nici un alt efort.
Nu va mai ganditi ca va cadea ca asta nu se va intampla:).fac de 5 ani optimizare, ce naiba:)
Doar ca este primul site pe care il optimizez pentru Google.ro si sunt surprins cat de usor este. Pana acum am lucrat cu Aol.com (care este de fapt Google.com)