Vezi Rezultate Sondaj: Ai participa la un astfel de test?

Alegători
7. Nu puteţi vota în acest sondaj
  • DA

2 28,57%
  • Nu

5 71,43%
Rezultate 1 la 6 din 6

Subiect: Test SEO colectiv - Credeti ca e posibil?

Mishu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    29th March 2013
    Vârstă
    54
    Posturi
    1.307
    Putere Rep
    27

Implicit Test SEO colectiv - Credeti ca e posibil?

Nu stiu daca este posibila o astfel de colaborare dar putem discuta pe tema asta.
    Ma intereseaza sa fac, cu cheltuieli minime, un test SEO ce implica foarte multe link-uri externe si citation si care va avea mai multe obiective, printre care:
    1. Lamurirea problemei link-urilor catre site-urile noi si a diferentei intre viral si spam (daca se face testul vom discuta impreuna problemele astea).
    2. Influentare off-page, pe o nisa destul de aglomerata, reducand riscurile de penalizare (functie de rezultatul de la 1).

Testul 2 a mai fost facut in urma cu un an si jumatate dar cu resurse mult mai mici si a avut rezultate surprinzatoare, prima pagina pe kw-ul vizat (cu cautari putine). Acum vreau sa vizez kw-uri mai multe si mai grele.
    Dupa un an de la incheierea testului si eliminarea legaturilor, site-ul tinta inca e in pagina 2 pe respectivul kw, cu pagini catre care nu mai exista niciun link in tot internetul asta (vor fi implicate doua site-uri, unul cu vechime de 7 ani).

Testul va fi unul curat, nu implica SEO negativ iar kw-urile vizate vor fi specifice agregatoarelor de produse si vor avea forma kw_produs. Cei care aveti agregatoare de produse puteti participa chiar daca testul pare sa va atace, puteti fi cei mai castigati dupa ce totul se va incheia.
    Nu are obiective ascunse, nu se va crea un brand cu acesta ocazie (asta vad eu ca ar fi putut fi principalul obiectiv ascuns).

Daca este posibil nu vreau sa fac publice detaliile testului, acestea urmand sa fie impartasite doar cu participantii (daca va fi interes si se va strange un numar suficient de mare de resurse).
    Testul va implica un efort destul de mare din partea mea, va trebui creat foarte mult continut "aproape unic". Vom tinti cateva mii de produse din mai multe nise (pe care le vom stabili impreuna) pe 2-3 kw-uri de forma kw_produs.

Riscurile si avantajele mele sunt clare: pot obtine un site cu autoritate sau pot munci si sa ma aleg cu doua site-uri penalizate.

Avantajele voastre:

Veti avea acces la toate datele legate de SEO si veti putea urmari singuri evolutia celor doua site-uri. Cei mai experimentati participanti vor fi rugati sa ne impartaseasca parerile lor.
    Va fi un test pe care nimeni nu il poate face singur, deci consider ca veti acumula o experienta unica, indiferent cat de experimentati ati fi.
    Daca siteul catre care se vor aduce link-urile nu va fi penalizat (face parte din test, aici vom stabili impreuna ce si cum testam), veti primi inapoi de pe acelasi site ceea ce ati oferit (link, citation, catre ce aveti nevoie), in concordanta cu rezultatele testului.
    Daca site-ul va fi penalizat, testul va continua, tinta este celalt site, doar ca vor fi schimbate obiectivele.

Ce nu veti primi:

Date tehnice de nici un fel! Adica tot ce tine de SEO va fi disponibil pana in amanunt pentru fiecare participant dar nu vor fi discutii despre cum ai implementat aia sau aia, care e codul pentru aia, etc.
    Fiecare e liber sa-si creeze propriile coduri, sa dezvolte propriile proiecte.

Nu sunt vre-un guru in SEO, nu am totul pus la punct si din cauza asta incerc sa atrag oameni cat mai pregatiti, care sa ajute sau chiar sa conduca, capabili sa urmareasca evolutiile si sa faca evaluari corecte, dar toleranti la ideile cu care nu sunt de acord.

Daca sunteti interesati si credeti ca o asemenea colaborare va fi posibila, va anuntati participarea aici si spuneti cate link-uri sunteti dispusi sa puneti, pe domenii diferite, cu sau fara legatuta intre ele, si de ce fel:

Sunt interesat de participare
    1 follow
    2 nofollow
    As vrea sa discutam aici despre diferenta dintre viral si spam, in viziunea Google si doar daca se va strange un numar suficient de mare de link-uri pentru a face un test de genul asta vom demara discutiile despre detalii pe un grup privat pentru a stabili in amanunt despre ce este vorba, ce obiective o sa avem, a ne consulta si a stabili impreuna strategiile.
    Testul va demara dupa stabilirea de comun acord a participantilor, strategiei, niselor si kw-urilor vizate, crearea continutului si pregatirea site-urilor.

Ce ziceti, e posibil?

I. Laurentiu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    28th April 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    32
    Posturi
    692
    Putere Rep
    30

Implicit

Ce soliciti tu nu este doar un ajutor la nivel de link-uri ci si un know how pe care, multi dintre potentialii participanti, l-au acumulat in timp, investind enorm de multi bani in testele facute.

Eu iti urez succes dar ma indoiesc ca vor fi suficient de multi participanti
    Vand pachet de advertoriale pe site-uri autoritare -> vezi oferta
    Ai nevoie de un site profi pentru afacerea ta? Contacteaza-ma!

dascalescu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    19th August 2006
    Posturi
    364
    Putere Rep
    36

Implicit

Daca este posibil nu vreau sa fac publice detaliile testului ...
    /off: Atunci de ce postezi public ?

/on : count me in, da-mi detalii pe pm

Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    29th March 2013
    Vârstă
    54
    Posturi
    1.307
    Putere Rep
    27

Implicit

Citat Postat în original de I. Laurentiu Vezi Post
    Ce soliciti tu nu este doar un ajutor la nivel de link-uri ci si un know how pe care, multi dintre potentialii participanti, l-au acumulat in timp, investind enorm de multi bani in testele facute.

Eu iti urez succes dar ma indoiesc ca vor fi suficient de multi participanti
    Cei care detin acel know how este normal sa nu participe, n-au niciun interes.
    Eu eram oricum pregatit sa repet punctul 2 de la test dar pe mai multe kw-uri. Ideea de la punctul 1 urmareste o logica pe care nu stiu cati dintre noi si-au permis sa o testeze. Sa testezi de unul singur asa ceva este foarte costisitor, exact cum ai spus si tu. Probabil prea am crezut ca am inventat roata, nu m-am gandit ca altii poate au resurse pentru asemenea teste.
    Nu ma dau ceea ce nu sunt, pentru mine SEO este doar o chestiune de pasiune, nu lucrez pentru nicio agentie, nu castig bani din SEO, nu am motive intemeiate sa investesc in astfel de teste. Altfel poate investeam, faceam si eu testul si pastram rezultatele doar pentru mine.
    Speram sa captez interesul colegilor care nu detin acel know how si mai ales al celor care urmaresc proiecte mari.
    Multumesc pentru urare, numai bine si tie!

Citat Postat în original de dascalescu Vezi Post
    /off: Atunci de ce postezi public ?

/on : count me in, da-mi detalii pe pm
    Pentru ca
    Speram sa captez interesul colegilor care nu detin acel know how...
    Oricum trebuia sa vorbesc cu tine despre o chestiune mai veche, am uitat sa-ti trimit mailul...
    In legatura cu testul, multumesc pentru sustinere si o sa discutam dupa ce mai aud si alte pareri.
    Promit!

AntonioTony este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    60
    Data înscrierii
    9th February 2011
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    41
    Posturi
    1.078
    Putere Rep
    60

Implicit

Cu toate ca mi-ai starnit curiozitatea, eu am votat totusi "NU" din mai multe motive:

1. nu-ti trebuie multe link-uri sa rankezi bine daca ai o structura interna buna a link-urilor
    2. cel mai probabil suntem concurenti
    3. nu caut sa urc un site prin metode care sa fie la limita SPAM-ului, n-am facut niciodata asta si n-am sa fac asta acum

Sper sa nu fie cu suparare ..

Iti doresc mult succes!
    Ma gasiti pe www.SeoPower.ro.

Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    29th March 2013
    Vârstă
    54
    Posturi
    1.307
    Putere Rep
    27

Implicit

Cred ca n-are rost s-o mai lungim!
    Le multumesc tuturor celor care si-au facut timp sa citeasca topicul si si-au exprimat opinia, indiferent daca a fost pro sau contra.
    Ba chiar si celor care au profitat sa-si platesca polite mai vechi, le multumesc pentru timpul acordat!
    Probabil ca fiecare prefera ca testele de genul sa fie in-house, utilitatea lor este cu atat mai mica cu cat rezultatele sunt cunoscute de mai multi. Nici increderea nu se castiga asa de usor si va inteleg scepticismul.
    Abandonez deci ideea, una e sa captezi atentia si alta e sa trezesti interesul. Oricum, testul presupunea un volum urias de munca din partea mea pentru crearea continutului, probabil m-am grabit si din punctul asta de vedere.
    Daca altcineva va desfasura un asemenea test, poate conta pe participarea mea dar numai in conditii asemanatoare.

Bafta tuturor!

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Credeti ca este un pic ilegal?
    De marcos29 în forumul Comunitatea Seopedia
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 31st October 2015, 12:34
  2. Credeti ca ar merge?
    De George Ginghina în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 15
    Ultimul Post: 2nd April 2012, 17:15
  3. credeti ca accepta? :D
    De canis în forumul Adsense
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 24th July 2011, 12:11
  4. Observatie Adsense. Voi ce credeti?
    De meetzah în forumul Adsense
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 11th September 2009, 22:35
  5. Se poate suspenda un domeniu printr-un demers colectiv ?
    De tataraseni în forumul SPAM made in .RO
    Răspunsuri: 19
    Ultimul Post: 17th April 2009, 19:05

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •