Rezultate 1 la 3 din 3

Subiect: Credeti ca este un pic ilegal?

marcos29 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    27th September 2007
    Posturi
    239
    Putere Rep
    33

Implicit Credeti ca este un pic ilegal?

Salutare,

Am cautat un nume de domeniu in google, suna foarte bine , am vrut sa-l cumpar dar spre surprinderea mea am aflat ca el a fost dropped. are autoritate buna, se pare ca a fost promovat in trecut. Domeniul este .com

Vroiam sa va intreb ce parere aveti despre urmatoarea chestiune:

Domeniul are si pagina de facebook si youtube cu videouri cu adresele www.youtube.com/numedomeniu si facebook.com/numedomeniu
    acum intrebarea este..pot sa le iau si pe astea? emailul cu care au fost create paginile sunt pe domeniu, si daca cumpar doemniu asi avea acces la ele...dar nu stiu ce sa zic...mi se pare un pic ca este ilegal? Eu nu vreau neaparat sa ma folosesc de acele pagini de FB si youtube dar asi vrea sa am si eu adresele frumoase pe domeniu gen: facebook.com/numedomeniu si se pare ca daca nu iau contul deja facut..eu nu mai pot avea asa ceva, pt ca este deja luat. nu stiu ce sa fac.... Adica prin cumpararea doemniului asi avea acces si la pagina acestuia de FB dar ma gandesc sa nu-mi sara careva in cap . pagina de F are doar 10 likeuri..nu prea am ce face cu ea dar suna bine ca e pe domeniu.

Multumesc.

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.725
    Putere Rep
    31

Implicit

Citat Postat în original de marcos29 Vezi Post
    Salutare,

Am cautat un nume de domeniu in google, suna foarte bine , am vrut sa-l cumpar dar spre surprinderea mea am aflat ca el a fost dropped. are autoritate buna, se pare ca a fost promovat in trecut. Domeniul este .com

Vroiam sa va intreb ce parere aveti despre urmatoarea chestiune:

Domeniul are si pagina de facebook si youtube cu videouri cu adresele www.youtube.com/numedomeniu si faceook.com/numedomeniu
    acum intrebarea este..pot sa le iau si pe astea? emailul cu care au fost create paginile sunt pe domeniu, si daca cumpar doemniu asi avea acces la ele...dar nu stiu ce sa zic...mi se pare un pic ca este ilegal? Eu nu vreau neaparat sa ma folosesc de acele pagini de FB si youtube dar asi vrea sa am adresele frumoase gen: facebook.com/numedomeniu si se pare ca daca nu-l iau pe asta deja facut..eu nu mai pot avea asa ceva, pt ca este deja luat. nu stiu ce sa fac.... Adica prin cumpararea doemniului asi avea acces si la paginile acestuia de F dar ma gandesc sa nu-mi sara careva in cap

Multumesc.
    Cum sa ai acces la ele, poate sunt pe alt email, etc. nici email-urile vechi nu cred ca mai pot fi citite ( cred doar ), insa se pot folosi la recuperat parolele - ceea ce este un pic cam aiurea. Cred c asi ilegal, daca gasesti pe strada cheile de la casa cuiva, le poti tine acasa la tine, dar sa intri in casa lui, nu prea merge!
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

marcos29 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    27th September 2007
    Posturi
    239
    Putere Rep
    33

Implicit

asa ma gandeam si eu ca pot folosi emailurile la recuperarea parolelor...dar mai bine am sa-mi fac alte pagini de social media ca sa stau linistit. Cum am spus are doar 10 likeuri..imi placea doar adresa ca era pe domeniu...

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Credeti ca ar merge?
    De George Ginghina în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 15
    Ultimul Post: 2nd April 2012, 16:15
  2. Credeti ca ar avea succes?
    De midanius în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 10th February 2012, 14:23
  3. credeti ca accepta? :D
    De canis în forumul Adsense
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 24th July 2011, 11:11
  4. Observatie Adsense. Voi ce credeti?
    De meetzah în forumul Adsense