3rd February 2019, 14:52
2 out of 2 members found this post helpful.

Postat în original de
Benko Zoltan
Imi cer scuze daca nu am fost suficient de clar.
Cand pui comentarii la postarile unde iti permite sa iti pui link pe user, primesti un link de pe un IP nou de fiecare data cand postezi pe un alt blog. Este o abordare diferita care merge pe cantitatea linkurilor adunate de pe diverse siteuri. Daca nu este facuta bine aceasta metoda poate parea spam, mai ales daca cel care face nu aduce nimic nou blogurilor unde comenteaza.
La postarile unde iti permite sa pui link de user foloseste tot o pagina de fb, twiter google, youtube, forum, etc. Asa ai sanse mai mari ca acel coment sa fie aprobat decat daca ai pune link direct catre site-ul tau. Nu folosii link in comentariu dar poti enunta un nume de produs, serviciu sau orice alt cuvant cheie pt care vrei sa rankezi. Facand asta o parte din cititori comentului tau va cauta produsul respectiv in Google si automat Google iti va da tie autoritate pe acel cuvant pentru ca ai vorbit despre el, stii despre el.
Daca spun ceva de genul in coment: "frate, ford mondeo nu e cine stie ce masina, parerea mea" eu automat capat autoritate pe cuvintele cheie de genul" ford mondeo pareri", "masina ford mondeo" si absolut toate combinatiile de cuvinte care se gasesc in comentul meu. Primesti autoritatea asta doar daca in site-ul tau ai un articol optimizat pt ce aceste cuvinte cheie.
Cat despre cantitate conteaza si ea la fel de mult ca si calitatea. Una este sa am un coment pe un singur articol despre ford mondeo si alta este sa am 20 de comenturi de calitate pe 20 de articole de la diferite site-uri despre aceasta masina. Cu cat comentez pe mai multe articole cu atat or sa fie mai multi cititori ca Gheorghe Vasile care dau click pe numele meu ca sa afle mai multe despre mine si serviciile mele, exact oamenii de care am nevoie pe site-ul meu.