daca sunteti interesati de comentarii si anunturi iata
o lista cu bloguri: o sa revin cu ea si fac update mereu:
daca sunteti interesati de comentarii si anunturi iata
o lista cu bloguri: o sa revin cu ea si fac update mereu:
Ultima modificare făcută de Krumel; 11th January 2011 la 22:52.
In primul rand co.cc ? Cine isi pierde timpu sa comenteze pe asa ceva?
In al doilea rand, am luat un blog la intamplare, si cand ma uit la comentarii ce vad : rel='external nofollow' class='url'
Deci si daca esti destul de tampit sa iti pierzi timpul postant comentarii pe mizeriile de mai sus, o faci degeaba din punct de vedere SEO.
Vă mai aduceți aminte de jocurile copilăriei ?
am ales si eu unu la intamplare tot nofollow, sper ca nu am ales acelasi ca Seifeld,
daca-mi pun link ce am rezolvat ? urmareste google link-ul?
Cum sa fie dofollow daca eu l-am luat unul la intamplare si nu era ?
Cat despre lista cu directoare, din partea mea poate sa posteze oricine cate comentarii vrea pe "blogurile" respective. Opinia mea ramane aceleasi fata de ele: sunt o mizerie cu care nu trebuie sa iti bati capul.
Vă mai aduceți aminte de jocurile copilăriei ?
CE rost are lista asta?E o lista cu bloguri de tip spam? Se incearca sa se faca content prin ceea ce scriu spamerii la comentarii?
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
esti si tu spamer? vad ca esti in tema
......................
verificati din nou dofollow posibil sa fi ramas in cache, un refresh e perfect
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
sunt articole de la cei care scriu pe bloguri, posibil sa se si inspire normal
.................................................. .................................................. ..
incaodata doresc sa precizez ca daca vi se ofera atatea unelte pentru inscrieri diferite site-uri
ar fi bine sa profitati de ele;
deja unii care au trecut pe aici fac inscrieri
Am reluat, iar, random texte de pe site-urile astea si sint furate de pe alte site-uri. Noi nu sustinem asa ceva, deci te asteapta ban.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)