Neata,
Domeniul care-l doresc nu e disponibil pe ro, in schimb il pot lua pe org. Ce-mi recomandati? E ok sa iau org la un site in romana? Ma influenteaza (negativ) cumva?
Merci
Neata,
Domeniul care-l doresc nu e disponibil pe ro, in schimb il pot lua pe org. Ce-mi recomandati? E ok sa iau org la un site in romana? Ma influenteaza (negativ) cumva?
Merci
Am avut cateva domenii org, mai am unul, nu am vazut direfente in mod negativ. Nu vad de ce. Ideea ar fi sa fie legat oarecum ci organizatie ceva... chiar si fictiva ... ca sa se "lipeasca" pe domeniul tau. Eu folosesc net pentru network sau info pentru informatii ... nu vad propbleme.
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
din pacate il doresc pentru un site de review-uri...deci...nu ar fi nici o organizatie
Nu are mare importanță. Există un bonus pentru domeniile ro la căutări din România, dar e minuscul. Contează în schimb să nu copiezi brandul altcuiva, gen. Dacă zici că mai are cineva domeniul respectiv, pe ro.
eu zic ca daca ai firma si vrei sa faci o prezentare de firma sa te orientezi catre .ro , altfel e bun si org
Pe termen lung ai de pierdut cu domeniu .org . Daca faci un site de calitate si lumea il place... o sa ai si vizite directe... iar .org in comparatie cu .ro e mai greu de retinut.
Salut, sfatul meu nu. Din pct de vedere indexare nu ai de pierdut, dar daca vrei sa fie usor de retinut si memorat, nu recomand org
Salut, nu recomand site pe .org, pe termen lung vei avea de pierdut
Daca iti doresti un proiect relativ serios pentru Romania dezavantajul va fi ca pe termen lung ca .org va lasa senzatia de spam, tinand cont ca este pt recenzii si nu are legatura cu o organizatie.
Daca tot e de review-uri , de ce nu iei .review ? Sau .reviews , dar ala e mai scump la renew anual ..
Insa cum spune si antevorbitorul Laur7, mai bine iei un domeniu .ro orice-ar fi si creezi un brand. Nu stiu si nu cred ca "clovis" inseamna ceva sau insemna' inainte dar acum multi il stiu drept site-ul ala de review-uri .. gandeste-te si tu la un nume care azi nu inseamna nimic dar pe care prin munca ta sa-l faci sa devina ceva important.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)