As dori sa cumpar si eu un domeniu pentru un site culinar.Ce domeniu recomandati sa cumpar avand in legatura penalizarile Google. EMD sau un domeniu normal. Aveti exemple?
As dori sa cumpar si eu un domeniu pentru un site culinar.Ce domeniu recomandati sa cumpar avand in legatura penalizarile Google. EMD sau un domeniu normal. Aveti exemple?
Cauta un nume pe care sa il poti brandui, apeleaza la colegii de forum aici Ofer gratis ponturi domenii si cu siguranta iti vor gasii un nume.
Studiu de caz pentru un magazin online, FashionLand, Bld, Bulevardul Regele Mihai I 55, Baia Mare 430012
de acord cu ce a zis Felix mai sus
Poate iti place www.egustos.net, vreau sa il vand ieftin.
Studiu de caz pentru un magazin online, FashionLand, Bld, Bulevardul Regele Mihai I 55, Baia Mare 430012
Google nu penalizeaza emd aiurea....asa ca daca faci totul corect alege ce vrei,da sa fie usor de retinut
Eu as opta pentru o combinatie intre EMD si BRAND
sau poate te ajuta exemplele de mai jos:
retetedeaur
blogculinar
retetesuper
Parerea mea ca pe termen lung este mult mai bun BRAND decat EMD
si eu iti recomand ceva branduibil, decat EMD. mai ales ca acum, dupa update-ul de la inceputul lui noiembrie, nu mai beneficiaza de un avantaj SEO prea mare domeniile EMD. Ia ceva scurt, usor de tinut minte
Signatura lipsa
Am inteles partea cu usor de retinut dar si ouadeprepelita.tld e usor de retinut.
Nu am inteles partea cu "usor brandabil". Cati au site-uri care reprezinta un brand? Cat le-a luat sa ajunga la brand?
Din update-ul legat de EMD-uri eu am inteles ca au fost penalizate site-urile care aveau continut putin, neactualizat etc. Din acest motiv eu nu as da spre exemplu ouaprepelita.tld pe prepelix.tld dar as da oricand ouaprepelitaproaspete.tld sau oua-de-prepelita.tld pe prepelix.tld. Spre ca ati inteles ideea.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)