Câteva idei... Retete.info.ro / reteta.info.ro / pofte.info.ro - Nu știu de ce, dar au început să-mi placă domeniile .info.ronu știu dacă o fi de bine sau de rău...
Câteva idei... Retete.info.ro / reteta.info.ro / pofte.info.ro - Nu știu de ce, dar au început să-mi placă domeniile .info.ronu știu dacă o fi de bine sau de rău...
Sa inteleg ca intre retetecubunica.tld si bunicainbucatarie.tld ar fi mai bun primul ?
Trebuie sa intelegi ca:
- regulile sunt aceleasi si pt. emd-uri si pt. non-emd-uri
- nu poti sa faci peste noapte un brand
- nu am vazut niciun experiment conform caruia site-urile cu emd nu au un plus fata de cele non-emd
- sunt emd-uri care se pot folosi (ex. ouadeprepelita.ro) si emd-uri cu care nu se merita sa iti pierzi timpul (oua-de-prepelita.tld, ouadeprepelitaproaspete.tld etc).
Exemplele tale sunt asemanatoare si eu nu le-as folosi. Ori gasesti un emd bun (retetegustoase.tld, retetelebunicii.tld), ori gasesti un non-emd bun. Daca mergi pe non-emd si vrei sa te axezi pe retete romanesti vechi ai putea inventa un personaj, o bunicuta. Ii dai un nume frumos si ala e domeniul tau.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)