Ce iti recomand eu :
1.Incarca sa faci backlink-uri dar nu spammy , relevante si contextuale . Grija mare la anchor text .
2.Incarca sa faci o structura SILO
3.Investeste intr-un hosting premium (wpengine.com) si in CDN , de asemenea as cumpara un SSL .
"4.Verifica sa nu ai mai multe articole care targeteaza aceeasi nisa , daca sunt fa un singur articol (combinale) ."
5.Intra pe webmaster tool si descarca de acolo de unde iti vin vizitatorii pe site , si faci o analiza daca gasesti cuv.cheie care nu sunt pe site-ul tau le incluzi .
6.Site-ul are social signals ? (socialsignals.de) , daca nu cumpara cateva dar nu exagera , max. 5 signale pe zi .
7.Verifica site-ul sa nu aiba greseli gramaticale .
Note: La parte de backlink-uri este putin mai complicat , de exemplu cum ti-am spus si mai sus doar link-uri contextuale , si pe site-urii cu autoritate si relevante (Nu te uita la DA/PA etc. pentru a vedea daca un domeniu este bun , trebe sa te uiti la backlink profile) , nu folosi un anchor text de 2 ori , verifica OBL pe pagina unde ti se pune acel link sa nu fie mare . Nu fa backlink-uri doar spre homepage fa si spre alte pag. daca faci un SILO bun ar trebui sa lovesti cu link-uri in cam 5 pag. si puterea se distribuie pe tot site-ul. Nu fa link exchange ( nu ii asculta pe astea de pe forum care spun ca este ok , pentru ca nu este deloc si o sa te alegi un penalty mai repede sau mai tarziu , iar Google vede ca tu faci link exchange este foarte usor de vazut ! ) Nu inscrie site-ul in directoare web spammy doar in cateva , Dmoz si mai sunt cateva , achor text-ul cel mai important se pune pe site-ul cu putere mare .
Exemplu :
Nisa: Dentist Bucuresti , pe dentist il chema Alex
Anchor text : Dentist in Bucuresti , cel mai bun dentist din Bucuresti , stomatologi Bucuresti , stomatolog din Bucuresti .. and the list goes on
Baga site-ul tau in Screamfrog ( pe modul spider) si verifica in totalitate site-ul tau daca ai broken links , meta tags duplicated , lipsa etc.
NU Cumpara
SEO de pe FIVERR direct spre money site doar tier 3-4 !!!
Cu mai multe info. scrie-mi in privat !