CITITI TOATE INFORMATIILE INAITE DE A CERE O OFERTA


Pentru ca blogurile-urile au inceput sa creasca si indexarea in google se face (pentru aproape fiecare articol postat) in aproximativ 24 ore si campania de link building prin articole este printre cele mai eficiente, am pregatit o oferta pentru toti membrii seopedia.

OFERTA:

- 50 bloguri wordpress in care se vor adauga 50 articole cu continut unic, exclusiv in limba romana, fara site-uri ce nu respecta TOS-ul Google. Bloguri monitorizate cu webmaster tools, actualizate permanent cu continut unic si orientate pe nisa generala.

- 30 linkuri de suport pe forumuri (inclusiv semnaturi de forum), site-uri de tip QA si cateva site-uri de anunturi cu linkuri nofollow.
In total vor fi 80 linkuri din care peste 80% vor fi dofollow.

MOD DE DESFASURARE:

1 . Postarea articolelor

-articolele vor fi postate dupa o structura ce se doreste a servi elementul de natural pe bloguri, fiind sub diferite forme (ex: 60% linkuri catre pagina target, 40% catre pagini adiacente ale site-ului, 40% folosind cuvantul cheie dorit, 20% alte forme ale cuvantului cheie, 20% brandul general, 10% linkul direct, 10% call to action-uri de tipul (vezi aici, click aici, etc).
Acestea vor fi postate 2 pe zi la siteurile ce au deja autoritate si 1 pe zi pentru site-urile noi sau fara autoritate.

2. Linkurile de suport

acestea sunt forumuri, siteuri de anunturi, qa-uri pe cat posibil din nisa siteului, completate cu nisa generalista. Ele vor fi postate 1 zi si forma lor va fi in procent destul de mare pe link direct (ex: siteultau.tld).

PERIOADA CAMPANIEI:

Campania va dura intre 30 si 60 zile, in functie de site-ul clientului si va exista un raport saptamanal.
Prima campanie incepe pe data de 15 mai 2015. Locurile sunt limitate la 5 pe luna si se respecta modul primul venit primul servit, exceptie facand clientii care au mai colaborat cu mine pana acum, ei avand prioritate.

NOTA: Frecventa postarii articolelor cu link va fi de maxim 33%, astfel ca la fiecare articol cu link vor fi postate 2 articole fara link.

NOTA 2: Rog cererile de oferta sa vina pe privat, astfel voi pastra confidentialitatea clientului. As dori sa dezvalui lista de bloguri doar clientilor in
mesageria privata. Celor interesati in prima faza le voi oferi 4-5 din bloguri pentru a-si face o idee.

NOTA 3: Blogurile nu au vechime, dar (asa cum spune si reprezentantul Google, Matts Cuts), vechimea nu influenteaza in mod direct pozitiile in SERP.


NOTA 4: Rog sa pastram un topic civilizat si curat si sa incercam sa facem comentariile doar in modul privat.

PRETURI:

125 euro - cu articolele clientului
175 euro - cu articole incluse - 250-300 cuvinte/articol - 1 link
245 euro - cu articole incluse - 500+ cuvinte/articol - 2 linkuri

Se poate oferi factura (+16% la pret). Factura oferita este pe PFA si nu este platitoare de TVA.
Informatii complete despre plata in mesageria privata.

Pentru orice intrebare nu ezitati sa folositi mesageria privata. Pentru cei care sunt nelamuriti sau nu cunosc foarte bine ce inseamna o campanie de link building si care este scopul ei, sunt dispus sa ofer informatiile necesare.