Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 12

Subiect: Campanie link building

qviorel este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    27th February 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    113
    Putere Rep
    0

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit Campanie link building

Va salut. Am nevoie va rog de sfaturi. Am un site din domeniul printing-ului, si mai exact "incarcari cartuse". Pentru acest site vreau sa creez o campanie de achizitii de link-uri. Problema este ca nu stiu pe ce site-uri trebuie sa adaug link catre site-ul meu. Care sunt criteriile pentru care trebuie sa aleg un site pe care sa postez un link (PR, numar de vizitatori,....), ce ancora sa folosesc... Etc.
    Imi cer scuze daca nu sunt mai explicit.
    Va multumesc,

Daniel Stroe este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    22
    Data înscrierii
    17th September 2013
    Locaţie
    CALARASI
    Vârstă
    36
    Posturi
    126
    Putere Rep
    22

Implicit

Pentru link-uri, ideal ar fi sa gasesti site-uri ( disponibile sa-ti puna link ) din aceeasi nisa cu a ta.
    Cat priveste cuvintele cheie,eu folosesc 4-5 cuv. pe index cat si pe categorii.
    Page rank-ul nu prea mai e relevant dar te poate ajuta sa-ti faci o idee.

dascalescu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    19th August 2006
    Posturi
    364
    Putere Rep
    38

Implicit

Ti-ai stabilit un buget ?

edy12006 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    33
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    40

Implicit

Depinde unde vrei sa ajungi cu siteul, pe ce cuvinte cheie, cum se prezinta siteul si ce buget ai. Stiu pe cineva care acum cativa ani tragea tare pe "reincarcare cartuse" sau "reumplere cartuse", nu mai stiu exact. Verifica bine ce trafic ar fi si ce concurenta.
    Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
    Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.

ForeverYoung este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    21
    Data înscrierii
    11th February 2014
    Locaţie
    Tg - Mures
    Posturi
    77
    Putere Rep
    21

Implicit

Linkbuilding-ul devine din ce in ce mai greu, cu toate update-urile pe care Google le face. Sunt enorm de multe articole, in ceea ce priveste aceste update-uri, penalizarile, etc. Poate ca eu sunt o "exceptie", insa eu parca in momentul de fata nu am simtit efectele update-urilor, insa multi altii au fost penalizati.

Sfatul meu, este: proceed with caution. Si chiar ai foarte mare grija. Fa un keyword research, fa-ti o analiza a competitiei, si fa-ti un buget... inainte sa te gandesti la linkbuilding. Odata ce acestea le ai in mana, in primul rand trebuie sa ai o idee clara unde esti, si unde vrei sa ajungi.

Site-urile pe care le cauti vor trebui sa fie de cea mai inalta calitate, chiar daca vei reusi sa primesti mult mai putine linkuri. Cu toate ca nu vei vedea un progres substatial din prima luna (oricum iti vor trebui luni pana vei reusi sa-ti ajungi telul). Daca intr-adevar esti serios in ceea ce priveste site-ul respectiv, pe termen lung vei avea de castigat.

In alte ordine de idei PR-ul este bun doar ca sa-ti faci o idee despre site. Nu mai este important. Eu dau mai multa importanta la "domain authority", "page authority", folosing toolbar-ul de la Moz. (iti recomand site-ul moz.com, de aici poti sa downloadezi acest toolbar si vei gasi multe informatii acolo care te vor ajuta).

Site-ul unde vrei sa pui link sa fie in nisa ta, si sa fie cu cat mai putine outgoing linkuri, si fara spam. Articolele sa fie de calitate - daca eu vad site-uri unde sunt multe articole "de umplutura", care contin 500 de cuvinte, insa fara informatii valoroase, pur si simplu am plecat de acolo.

Acestea sunt doar cativa dintre primii pasi pe care trebuie sa le urmezi. Daca e sa le scriu pe toate as avea un post foarte lung, si as scrie informatii care deja exista aici forum, pe care poti sa-l citesti si te vor ajuta. Insa ai mare grija la site-uri care folosesc black-hat, sau sunt "spammy", atat in ceea ce priveste outgoing link profile, cat si inbound link profile.

Marius P. este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    25th December 2010
    Locaţie
    Hateg
    Posturi
    89
    Putere Rep
    27

Implicit

Citat Postat în original de ForeverYoung Vezi Post
    Acestea sunt doar cativa dintre primii pasi pe care trebuie sa le urmezi. Daca e sa le scriu pe toate as avea un post foarte lung, si as scrie informatii care deja exista aici forum, pe care poti sa-l citesti si te vor ajuta. Insa ai mare grija la site-uri care folosesc black-hat, sau sunt "spammy", atat in ceea ce priveste outgoing link profile, cat si inbound link profile.
    Si crezi ca G considera cumpararea de link-uri whitehat?!

ForeverYoung este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    21
    Data înscrierii
    11th February 2014
    Locaţie
    Tg - Mures
    Posturi
    77
    Putere Rep
    21

Implicit

Idel ar fi sa nu cumperi linkuri Ideea este sa stai departe de siteurile care vor fi penalizate...

dandan este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    22
    Data înscrierii
    18th June 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    25
    Putere Rep
    22

Implicit

Ca sa-ti faci o idee despre performantele site-urilor solicita informatii de trafic. De exemplu, daca au avut cont pe trafic.ro poti observa evolutia lui in ultimele 12 luni.

Daca este in scadere continua inseamna ca site-ul a fost penalizat de unul din algoritmi si nu este o idee buna.
    Daca s-a mentinut sau a urcat traficul fata de perioada similara a anului trecut, site-ul este de incredere.

Atentie! Unele au trafic sezonier si trebuie sa ai in vedere si acest lucru.

qviorel este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    27th February 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    113
    Putere Rep
    0

Implicit

Va multumesc pentru suportul acordat. Am sa urmez acesti pasi. O zi frumoasa va doresc

Alex M este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    20
    Data înscrierii
    5th September 2014
    Vârstă
    44
    Posturi
    138
    Putere Rep
    20

Implicit

Cred ca i-ati la coleg dureri de cap cu atatea sfaturi. Uite inca unul: daca nu activezi in domeniu (SEO), mai bine lasa treaba pe mana unui profesionist cu rezultate dovedite si cu costuri acceptabile (diun pct tau de vedere). Cred ca gasesti destui pe forum. Altfel risti sa iti compromiti site-ul si reabilitarea e mult mai grea.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Link building
    De qviorel în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 1st May 2014, 14:57
  2. Intrebare link building
    De dumars în forumul Link Building
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 25th August 2012, 15:37
  3. Link exchange ca tehnica de link building
    De Diana în forumul Link/banner exchange
    Răspunsuri: 2