Salutare,
Detin un site cu blogger din 23 luna trecuta. Am 100+ posturi, sitemap pus, dar nu indexeaza,ci apare in WMT doar TRIMIS si din cate stiu eu trebuie sa apara intr-un fel si INDEXAT. Care ar putea fii problema?
Multumesc.
Salutare,
Detin un site cu blogger din 23 luna trecuta. Am 100+ posturi, sitemap pus, dar nu indexeaza,ci apare in WMT doar TRIMIS si din cate stiu eu trebuie sa apara intr-un fel si INDEXAT. Care ar putea fii problema?
Multumesc.
Site de filme si seriale online.
Nu vreau sa se considere reclama.
Trimite cateva linkuri spre el, din tpu, facebook sau orice site actualizat frecvent.
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.
Link-urile din tpu si facebook sunt nofollow, deci varianta asta cade in situatia de fata.
Cea mai simpla solutie este sa pui un link dofollow (atentie, nu sitewide. preferabil doar pe homepage) pe un site indexat & actualizat pe care il mai ai sau sa-l postezi intr-o semnatura a unui forum nespamat, care accepta link-uri dofollow.
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.
Daca, continutul e curat 100% nu vad de ce nu te-ar indexa. Incearca sa-l inscrii in google manual.
Mie imi indexeaza o postare noua pe blogger si in 10 minute la adaugare, dar am destul de multe link-uri in blogroll care fac trimitere catre alte bloguri si care vin catre blogurile mele. Daca nu ai link-uri externe care fac trimitere catre blogul tau s-ar putea ca asta sa fie problema, bineinteles daca continutul tau este unic si nu esti penalizat in vre-un fel.
Servicii de Promovare Online si Marketing.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)