Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 12

Subiect: Problema indexare

Mutex este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    14th August 2015
    Locaţie
    Caracal
    Posturi
    102
    Putere Rep
    0

Implicit Problema indexare

Salut! Acum 1-2 zile am vrut sa fac o mutare pe un alt domeniu, insa m-am razgandit. Aseara vad ca nu mai e deloc trafic pe website, pur si simplu au disparut articolele cand caut cuvantul cheie, insa cand scriu site:numesite imi apar articolele. Care este cauza?

ionutf este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    17
    Data înscrierii
    24th November 2016
    Vârstă
    44
    Posturi
    55
    Putere Rep
    17

Implicit

Ok, ai vrut, dar ai si intreprins ceva ? Ai inceput procesul de mutare si apoi te-ai oprit?

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    14th August 2015
    Locaţie
    Caracal
    Posturi
    102
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de ionutf Vezi Post
    Ok, ai vrut, dar ai si intreprins ceva ? Ai inceput procesul de mutare si apoi te-ai oprit?

Da, apoi am eliminat tot si am pus vechiurile ns-uri pe noul domeniu si l-am lasat asa cum era inainte. Adica asa cum era inainte si pe vechiul domeniu, vreau sa continui pe vechiul domeniu insa aseara am observat ca atunci cand scriu cuvantul cheie al unui articol nu mai apare niciunul si in analytics am 3-4 vizitatori pe cand deja pe la ora asta trebuia sa am 400-500.

Reputatie:
    17
    Data înscrierii
    24th November 2016
    Vârstă
    44
    Posturi
    55
    Putere Rep
    17

Implicit

Ai reusit sa derutezi Google. Cel mai probabil isi va reveni la pozitia anterioara, insa e un proces ce poate dura de la cateva zile pana la cateva luni.
    Site-ul e inscris in Google Search Console ( fostul Webmaster tools)? Ai pus sitemap ? Vezi poate ai vreo eroare pe acolo.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    14th August 2015
    Locaţie
    Caracal
    Posturi
    102
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de ionutf Vezi Post
    Ai reusit sa derutezi Google. Cel mai probabil isi va reveni la pozitia anterioara, insa e un proces ce poate dura de la cateva zile pana la cateva luni.
    Site-ul e inscris in Google Search Console ( fostul Webmaster tools)? Ai pus sitemap ? Vezi poate ai vreo eroare pe acolo.

Site-ul este inscris de la inceput in webmaster, la fel si sitemap este pus. Nu, nu este nici o eroare in sitemap, totul este ok.

Reputatie:
    17
    Data înscrierii
    24th November 2016
    Vârstă
    44
    Posturi
    55
    Putere Rep
    17

Implicit

Eu daca as fi in locul tau nu m-as panica inca. Dupa cum am spus, cel mai probabil totul va reveni la normal. Continua sa lucrezi la site, sa adaugi continut si sunt sigur ca se rezolva. 1-2 zile e prea putin sa poti sa tragi vreo concluzie.

dufix este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    18
    Data înscrierii
    8th July 2016
    Posturi
    140
    Putere Rep
    18

Implicit

Verifica daca s-au propagat NS-urile complet. Vizitatorii s-ar putea duce pe celalalt host.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    14th August 2015
    Locaţie
    Caracal
    Posturi
    102
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de dufix Vezi Post
    Verifica daca s-au propagat NS-urile complet. Vizitatorii s-ar putea duce pe celalalt host.
    Am schimbat ns-urile doar la noul domeniu pentru ca voiam sa schimb domeniul, la vechiul domeniu (cel despre care vorbesc acum) nu am schimbat absolut nimic, doar ca m-am oprit din mutare, am reinlocuit totul si aseara vad ca atunci cand caut un cuvant cheie nu mai gasesc articolul pe nici o pagina.

Mishu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    29th March 2013
    Vârstă
    56
    Posturi
    1.307
    Putere Rep
    31

Implicit

Era mai bine daca povesteai pas cu pas cum ai facut si in cat timp.

Citat Postat în original de Mutex Vezi Post
    Am schimbat ns-urile doar la noul domeniu pentru ca voiam sa schimb domeniul, la vechiul domeniu (cel despre care vorbesc acum) nu am schimbat absolut nimic, doar ca m-am oprit din mutare, am reinlocuit totul si aseara vad ca atunci cand caut un cuvant cheie nu mai gasesc articolul pe nici o pagina.
    Adica vechiul domeniu a fost tot timpul online.
    Corect, dar site-ul a fost online sau ai pus redirect 301?
    Pana in ce faza ai mers cu mutarea si cat a durat toata treaba asta? Pentru ca din ce spui tu, nu e clar daca ai finalizat sau nu mutarea. Mutare inseamna sa ai redirect 301 pe vechiul domeniu. Daca nu ai, nu e mutare, e continut duplicat.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    14th August 2015
    Locaţie
    Caracal
    Posturi
    102
    Putere Rep
    0

Implicit

Am pus backup+in htaccess pe noul si vechiul domeniu si apoi am sters tot ramanand exact cum a fost. Precizez ca a stat asa cam 2 ore.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Problema indexare
    De Ing3ras în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 9th April 2015, 14:09
  2. Problema Indexare
    De xRazvan în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 10th August 2011, 08:37
  3. Problema indexare!
    De Constanta în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 5th August 2011, 01:58
  4. problema de indexare?
    De username în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 11th July 2009, 14:54
  5. Problema indexare
    De Reaper în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 25th September 2007, 18:16

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •