10th January 2017, 09:03
1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
p3tq
Am un site pe .com cu sute de pagini/articole si 0 backlinks. M-am axat foarte mult pe
seo onpage si cel mai mult trafic il iau din longtail-uri.
Desi in ultima luna am avut o medie de 1.000 unici pe zi (in ultimele zile a urcat la 1.500), site-ul produce o medie de 70-80 usd la zi. Am expus suma sa se inteleaga mai clar riscurile
Rankeaza foarte bine pentru multe keyworduri, insa traficul nu e atat de mare - cautarile nu sunt atat de multe. Cautarile care imi pot aduce trafic frumos sunt si cele unde competitia este mare, spre foarte mare. Un fel de, eu iau traficul pentru care se optimizeaza mai putin.
Sa incep sau nu o campanie link building?
As spune ca link buildingul trebuie sa fie ultima ta problema. Da, link buildingul nu e mort, sau cel putin nu deocamdata, dar e mult prea riscant daca nu il faci foarte corect. Faptul ca ai trafic bunisor si obtii pe zi niste bani pe care altii ii fac intr-o luna dovedeste ca totusi ceva bun faci cu site-ul si poate tu ar trebui sa ne dai sfaturi noua nu invers. Deci continua ce ai facut pana acum si focalizeaza-te pe user experience ( spre exemplu vezi cum faci sa cresti viteza site-ului).
13th January 2017, 13:26
1 out of 1 members found this post helpful.
Asta ma gandeam si eu. De obicei astfel de bounce rate-uri apar cand ai de mai multe ori codul de la analytics in pagina. Nu zic ca nu o fi, dar pentru mine e minune cand vad bounce rate sub 50%.