Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 21

Subiect: Dezindexare totala din Google

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    93
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    3.421
    Putere Rep
    93

Implicit

Google poate deindexa intregul site daca cel care verifica manual vede despre ce este vorba.

@Cernega - domeniile nu dispar peste noapte din index.

@Razvan92 - poti sa iti iei adio de la domeniu.
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.776
    Putere Rep
    32

Implicit

Citat Postat în original de Nichita Vezi Post

@Razvan92 - poti sa iti iei adio de la domeniu.
    Nu prea cred, exemplu itzone info penalizat manual si recuperat!
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

Reputatie:
    93
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    3.421
    Putere Rep
    93

Implicit

Citat Postat în original de Rapsodia Vezi Post
    Nu prea cred, exemplu itzone info penalizat manual si recuperat!
    Sigur ca da. Asta presupune content OK - daca siteul se preteaza la acest lucru.

In cazul lui ce content OK si cu copyright poate pune pe un site cu wallpapers?

LE: Si un exemplu de pure spam deindexat in ultimele 24 de ore (site de wallpapers).

Ultima modificare făcută de Nichita; 8th January 2016 la 17:45.
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Razvan92 este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    10th October 2010
    Posturi
    110
    Putere Rep
    0

Implicit

Nu e vorba de copyright aici, am primit o penalizare manuala in WMT acum am observat mesajul, pentru ca ei vad site-ul ca spam. Probabil datorita faptului ca am scris destul de mult pe el intr-o perioada mica gen 2 saptamani - 100 de articole plus putina promovare. N-am facut backlinks am folosit doar retele sociale.
    Voi incerca sa cer un review poate, poate imi indexeaza din nou site-ul.
    Mesajul suna cam asa: "Pure spam - Pages on this site appear to use aggressive spam techniques such as automatically generated gibberish, cloaking, scraping content from other websites, and/or repeated or egregious violations of Google’s Webmaster Guidelines. Request a Review."

Reputatie:
    93
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    3.421
    Putere Rep
    93

Implicit

Citat Postat în original de Razvan92 Vezi Post
    Nu e vorba de copyright aici
    Ba exact despre asta e vorba.

Mesajul suna cam asa: "Pure spam - Pages on this site appear to use aggressive spam techniques such as automatically generated gibberish, cloaking, scraping content from other websites, and/or repeated or egregious violations of Google’s Webmaster Guidelines. Request a Review."
    Ti-am bolduit.

Asa cum ti-am spus: i-ati adio de la site - e compromis. Eventual muta totul pe un alt domeniu, fara a ti-l lega de acelasi cont de webmaster tools.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    10th October 2010
    Posturi
    110
    Putere Rep
    0

Implicit

Revin cu noutati dupa review.

P.S Daca tot zici de copyright, daca ar fi vorba de asta, s-ar deindexa link-uri una cate una si mi-ar aparea in WMT notice gen DMCA.
    Acum cred ca e vorba doar de content si cum a fost promovat pentru ca in 2 saptamani de pe o zi pe alta a inceput sa-mi urce traficul treptat si ieri primiesem vreo 600 de google plus-uri pe domeniu datorita promovarii pe site-uri sociale.(mna cam asta a fost prostia mea cu Google+)

Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Posturi
    2.776
    Putere Rep
    32

Implicit

Nu e vorba de copyright aici, am primit o penalizare manuala in WMT acum am observat mesajul, pentru ca ei vad site-ul ca spam. Probabil datorita faptului ca
    Ce zici tu e o aiureala, eu am ridicat un site de 700 articole in doua zile, texte cam aiurea, da inteligibile si unice. Cand ai penalizare manuala e clar ca e pe bune, nu e un robot care nu stiu c ei se pare - ca divagatie de roboti, am un cont youtube, am pus un clip cantat de mine la chitara, melodie aiurea, inventata de mine, ghici? A zis ca nu pe ok pentru ads!!!!! Asta e robotul, n-ai ce-i face? Deci eu sunt filmat, content 100% real si autentic.

Mesajele lor sunt si la actiuni manuale copy paste din lista de mesaje standard, greu de inteles. daca ajungi sa discuti real cu cineva ( iar paranteza, am discutat ca-mi scoseserea ads-urile aiurea, mi-au dat si bonus money frumusei, ca le-am explicat ca e greseala lor ), deci la discutii reale primesti explicatii reale si pertinente.

Concluzia, daca ai penalizare manuala, pana nu o remedeizi, cum zicea Nickhita, ia-ti adio de la site!

or repeated or egregious violations of Google’s Webmaster Guidelines. Request a Review."
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    10th October 2010
    Posturi
    110
    Putere Rep
    0

Implicit

Da ai dreptate se pare ca teoria mea e cam aiurea, am sa incerc sa fac modificari site-ului sa vad daca mi-l accepta la review. Probabil daca iti da sansa unui review poate ca totusi mai am o cale sa recuperez site-ul.

Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Posturi
    2.776
    Putere Rep
    32

Implicit

Da ai dreptate se pare ca teoria mea e cam aiurea, am sa incerc sa fac modificari site-ului sa vad daca mi-l accepta la review. Probabil daca iti da sansa unui review poate ca totusi mai am o cale sa recuperez site-ul.
    Daca stii ce faci ai sanse mari! AM avut un site de filme care era raportat de 100 de ori pe an, l-am scis mereu la liman! dar am si obosit! Mare grija la content, am avut caz in care pentru ca site-ul nu avea categorii si tag-uri au disparut reclamele, deci grija si iar grija, nu se stie ce animal te loveste! Si unde!

Cernega este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    17th November 2015
    Locaţie
    Galati, Romania
    Vârstă
    35
    Posturi
    4
    Putere Rep
    0

Implicit

Am crezut ca nu ai primit nimic, dar daca-i cu "manual" e grav...

Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Dezindexare site din Google!
    De Razvan92 în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 32
    Ultimul Post: 13th April 2015, 12:42
  2. redirect + modificare totala structura site. Cum se face?
    De MiculBucatar în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 9th January 2013, 12:36
  3. Dezindexare rapida google
    De florea în forumul Google
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 17th October 2012, 11:44
  4. Google Dance sau dezindexare?
    De mickhhp în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 15
    Ultimul Post: 19th September 2012, 20:24
  5. Schimbare totala script site. Consecinte.
    De Sebastian în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 29th June 2008, 22:07

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •