Google poate deindexa intregul site daca cel care verifica manual vede despre ce este vorba.
@Cernega - domeniile nu dispar peste noapte din index.
@Razvan92 - poti sa iti iei adio de la domeniu.
Versiune printabilă
Google poate deindexa intregul site daca cel care verifica manual vede despre ce este vorba.
@Cernega - domeniile nu dispar peste noapte din index.
@Razvan92 - poti sa iti iei adio de la domeniu.
Sigur ca da. Asta presupune content OK - daca siteul se preteaza la acest lucru.
In cazul lui ce content OK si cu copyright poate pune pe un site cu wallpapers?
LE: Si un exemplu de pure spam deindexat in ultimele 24 de ore (site de wallpapers).
http://i.imgur.com/K9zpk9b.png
Nu e vorba de copyright aici, am primit o penalizare manuala in WMT acum am observat mesajul, pentru ca ei vad site-ul ca spam. Probabil datorita faptului ca am scris destul de mult pe el intr-o perioada mica gen 2 saptamani - 100 de articole plus putina promovare. N-am facut backlinks am folosit doar retele sociale.
Voi incerca sa cer un review poate, poate imi indexeaza din nou site-ul.
Mesajul suna cam asa: "Pure spam - Pages on this site appear to use aggressive spam techniques such as automatically generated gibberish, cloaking, scraping content from other websites, and/or repeated or egregious violations of Google’s Webmaster Guidelines. Request a Review."
Revin cu noutati dupa review.
P.S Daca tot zici de copyright, daca ar fi vorba de asta, s-ar deindexa link-uri una cate una si mi-ar aparea in WMT notice gen DMCA.
Acum cred ca e vorba doar de content si cum a fost promovat pentru ca in 2 saptamani de pe o zi pe alta a inceput sa-mi urce traficul treptat si ieri primiesem vreo 600 de google plus-uri pe domeniu datorita promovarii pe site-uri sociale.(mna cam asta a fost prostia mea cu Google+)
Ce zici tu e o aiureala, eu am ridicat un site de 700 articole in doua zile, texte cam aiurea, da inteligibile si unice. Cand ai penalizare manuala e clar ca e pe bune, nu e un robot care nu stiu c ei se pare - ca divagatie de roboti, am un cont youtube, am pus un clip cantat de mine la chitara, melodie aiurea, inventata de mine, ghici? A zis ca nu pe ok pentru ads!!!!! Asta e robotul, n-ai ce-i face? Deci eu sunt filmat, content 100% real si autentic.
Mesajele lor sunt si la actiuni manuale copy paste din lista de mesaje standard, greu de inteles. daca ajungi sa discuti real cu cineva ( iar paranteza, am discutat ca-mi scoseserea ads-urile aiurea, mi-au dat si bonus money frumusei, ca le-am explicat ca e greseala lor ), deci la discutii reale primesti explicatii reale si pertinente.
Concluzia, daca ai penalizare manuala, pana nu o remedeizi, cum zicea Nickhita, ia-ti adio de la site!
Citat:
or repeated or egregious violations of Google’s Webmaster Guidelines. Request a Review."
Da ai dreptate se pare ca teoria mea e cam aiurea, am sa incerc sa fac modificari site-ului sa vad daca mi-l accepta la review. Probabil daca iti da sansa unui review poate ca totusi mai am o cale sa recuperez site-ul.
Daca stii ce faci ai sanse mari! AM avut un site de filme care era raportat de 100 de ori pe an, l-am scis mereu la liman! :) dar am si obosit! Mare grija la content, am avut caz in care pentru ca site-ul nu avea categorii si tag-uri au disparut reclamele, deci grija si iar grija, nu se stie ce animal te loveste! :) Si unde!
Am crezut ca nu ai primit nimic, dar daca-i cu "manual" e grav...