Hello,
As dori sa postez un anunt in marketplace, dar vad ca nu pot. Ce trebuie sa am ca sa fac asta?
Multumesc,
Infinity
Hello,
As dori sa postez un anunt in marketplace, dar vad ca nu pot. Ce trebuie sa am ca sa fac asta?
Multumesc,
Infinity
Vechimea si numarul de posturi nu iti permite ! Esti Junior Seopedia momentan !
Eu sunt Ionut Cosmin si scriu despre net....
Informatii in regulament si aici:
De ce nu pot posta in Marketplace?
Si exista o vechime minima sau un numar de posturi minim dupa care se permite acest lucru?
E gresit sa vii pe acest forum pentru a posta direct in marketplace. Nu cred ca vei reusi prea curand sa postezi ceva acolo, ai nevoie de ceva postari fara sa primesti "buline rosii", daca vei face acele postari doar de dragul de a avea postari... nu cred ca vei reusi mare lucru.
Se pare insa ca ai vechime parca din 12 ianuarie 2015, incearca sa ajuti pe aici si probabil vei fi ajutat cu un vot pozitiv (bulina verde).
Sincer si eu as vrea sa postez in marcketplace dar deocamdata nu am posturi insa incerc sa ajut cu sfaturi cat de mult pot mai ales in domeniu hostingului, mysql si al vps-urilor. Pe scurt tot ce tine de instalarea unor platforme de hosting pe un vps, configurarea lor si o fac free pentru ca si eu am fost ajutat si invatat tot free de catre alti. Nu incerca sa faci spam si sa postezi peste tot doar pentru a strange 30 posturi , pentru ca eu am 3 luni cred pe acest forum si am decat 5-6 posturi. Nu ma bag airea in seama in topicuri unde nu stiu despre ce este vorba. Bafta incontinuare.
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)