Am un buton Call To Action luat de pe un alt site si proprietarul e nemultumit. Asa ca rog un coleg daca poate sa-l modifice! Daca nu se poate contra advertorial PR2 PA PD > 30 atunci contra cost!
Am un buton Call To Action luat de pe un alt site si proprietarul e nemultumit. Asa ca rog un coleg daca poate sa-l modifice! Daca nu se poate contra advertorial PR2 PA PD > 30 atunci contra cost!
Ultima modificare făcută de Dan; 12th January 2016 la 12:09.
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Pami e perfect! Mersi! Sunt la dispoziția ta!Daca era pe albastru era si mai bine, sa nu-mi aud vorbe!
Rog un moderator sa stearga poza originala ca sa nu fie discutii!
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Acuma nici nu stiu cum sa ma comport in situatia asta.
Pentru ca proprietarului butonului i-a fost furata grafica, iar ciorditorul ca sa ma exprim asa vine si spune public ce-a facut.
Acuma, butonul e practic o gluma (sa ma scuze autorul, am vrut sa zic ca nu e vreo opera de arta). La fel si furatul butonului, ca in 20 de secunde il faci in css fara sa stii css: CSS Button Generator: Create HTML and CSS Button Styles
Ca sa nu mai zic ca il poti face in paint, photoshop, orice program care stie sa faca un text si un patrat cu colturile rotunjite.
Oare e nevoie de un tutorial despre facut butoane de genul? Chiar e greu sa-ti faci propriul buton?
Ultima modificare făcută de Dan; 12th January 2016 la 12:18.
Acum, judecand asa la rece, facand abstractie ca "opera" era oricum asa cum era, seopedia nu incurajeaza practici de gen. Bun, rau, e al omului si nu e fair ca cineva sa ii foloseasca munca fara a cere voie.
In plus, e jenant sa vii sa spui "Am furat un buton, mi-l vopseste cineva ca sa para diferit?"
Rapsodia, ce e in capul tau, tata?
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)