Rezultate 1 la 7 din 7

Subiect: Ajutor modificare script "Quote of the day"

Geany este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    4th June 2013
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    58
    Putere Rep
    30

Implicit Ajutor modificare script "Quote of the day"

Buna,

Am nevoie de cineva care sa ma ajute cu modificarea unui script php "Quote of the day" (vreau ca citatele sa se afiseze saptamanal si lunar, nu zilnic).

Daca cineva ma poate ajuta, astept mesaj pe PM, discutam acolo si despre pret + alte detalii.

Multumesc.

Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    4th June 2013
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    58
    Putere Rep
    30

Implicit

N-am precizat in anunt (am crezut ca se subantelege) ca astept sa fiu contactata pe PM doar de persoane serioase care au chef de munca, nu doar sa "ciuguleasca" niste bani.

NU il recomand pe DRG (daca are vreo importanta pt cineva ce recomand eu). A spus ca ma ajuta cu ce aveam nevoie, am stabilit un pret, a spus ca o sa-i ia 2-3 zile, i-am spus ca poate sa intarzie putin (1 zi -doua), adica pana luni-marti. I-am trimis banii din propria initiativa in avans (tocmai pt a-i testa CARACTERUL) si n-a mai raspuns de atunci...desi a fost activ si pe forum.

DRG, considera banii primiti ca pe un act de caritate din partea mea. Ma gandesc ca probabil tu nu ai 2 maini, 2 picioare si un creier in cap ca sa poti sa castigi niste bani in alt mod decat prin JAF.

DRG
    DRG este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    24th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    31
    Posturi
    442
    Putere Rep
    35

Implicit

Multumesc pentru acuzatii, sincer nu iti doresc sa ai vreun deces in familie !! E lesne de inteles ca un user cu vechime din 2010, cu 11 buline verzi si 10 reputatie chiar si la cei 20 de ani ai mei nu e un escroc ci un user serios a carui absenta timp de o saptamana inseamna ca a are o problema destul de grava nu ca fura si ca nu are 2 maini si 2 picioare. In fine!

Ti-am facut scripturile de prima data cand am vorbit, doar ca pe urma te-ai gandit ca le vrei altfel si implementate de mine, ti le-am trimis in atasament pe email, ti le-as fi urcat pe host dar nu merg datele trimise. Banii ti-am trimis inapoi, nu am nevoie de acte de caritate.

O zi buna!

O sa rog cativa useri cu care am colaborat pe forum sa posteze aici ca sunt un om serios, dar atunci cand apar probleme ce nu tin de voia ta nu ai ce face.
    Ultima modificare făcută de DRG; 16th July 2014 la 14:02.
    D R G

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    83

Implicit

Daca nu ti a raspuns, sau nu a putut raspunde 1-2-3 zile nu cred ca este un capat de tara, se mai intampla si necazuri. Din cate inteleg totusi ai lucrat cu el, ti a facut o varianta, ai cerut modificari, etc, nu a disparut cu banii tai in neant. Eu am lucrat ok cu el, cred ca lipseste un pic de comunicare pentru a va rezolva problema. Spor!

Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    4th June 2013
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    58
    Putere Rep
    30

Implicit

@DRG: Condoleante, am avut si eu deces in familie si stiu cum e, dar cred ca puteai sa anunti ca ai o problema la fel de usor cum te-ai logat pe forum in aceste zile. Eu asa am procedat atunci, am avut grija sa aranjez cumva lucrurile, chiar daca mi-a fost greu...

M-am gandit ca poate ai o problema, dar ieri erai pe forum cand eu m-am logat si tot n-am primit nici un raspuns. Ti-am spus si in e-mail ca nu dureaza nici 2 minute sa trimitem un e-mail / PM.

Sunt foarte intelegatoare cu oamenii, pana la un punct, iar in lipsa explicatiilor tale, care nu au venit, asa a parut...nu sunt obisnuita sa stau sa trimit e-mail-uri, PM-uri, ca sa scot un cuvant, dupa ce am stabilit clar niste lucruri. Toate colaborarile mele se bazeaza pe incredere si din fericire, pana in momentul de fata, n-am luat nici o teapa, desi am trimis in avans si sume mai mari de bani. Sunt o norocoasa, poate...M-am mirat ca tocmai tu ma faci sa trec prin experienta asta, pt ca nu era vorba despre nu stiu ce suma...Pe care nu i-am primit inca, o sa-l anunt pe Nichita cand o sa-i primesc.

Datele de logare nu mai merg pentru ca le-am schimbat de ieri, dupa ce am tot incercat sa vorbesc cu tine. Daca incercai sa le folosesti inainte ai fi vazut ca functionau.

N-as vrea sa cred ca tu mi-ai dat reputatie negativa "jignirile nu se justifica". Sau sar prietenii in aparare? Eu nu ma joc cu reputatia, o folosesc doar pt sectiunea SEO a forumului, nu pt a transmite mesaje de genul asta, nesemnate.

@Seban Cristian: I-am trimis de 2 ori bani pt 2 variante, nu mi-a trimis nimic pana acum, am mers pe incredere....pana n-a mai spus nimic. Intentionam sa-i mai trimit inca pe atat dupa ce facea treaba, tocmai pt ca apreciam daca ma ajuta.

Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    4th June 2013
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    58
    Putere Rep
    30

Implicit

DRG are 2 maini, 2 picioare si creier in cap si nu-si castiga banii prin jaf

Nu cred ca are nevoie sa-i cer scuze pentru ca stie ca nu i-am adresat lui cuvintele astea, ci persoanei care a parut ca este. Cum a explicat, a avut o problema grava si exista o explicatie si pentru ca aparea ca este pe forum, desi nu era el. O sa se ocupe de task-ul acela cand o sa poata, poate saptamana viitoare.

Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    4th June 2013
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    58
    Putere Rep
    30

Implicit

Maine o sa vorbesc cu programatorul sa duca la bun sfarsit treaba pe care trebuia sa o faca DRG (pt care a fost platit dublu fata de pretul cerut). Nu vroiam sa mai dezgrop topicul, dar sunt nevoita sa revin la ce am spus initial: NU il recomand pe DRG. E ultimul meu post in aceasta sectiune a forumului.
    Ultima modificare făcută de Geany; 31st August 2014 la 13:15. Motiv: Completare

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 124
    Ultimul Post: 31st October 2012, 10:34
  2. Promovarea "word of mouth" - ajutor pentru motoare de cautare?
    De almare în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 14th March 2011, 21:24
  3. Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 3rd February 2011, 11:54
  4. Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 29th January 2010, 20:33
  5. Chemare script php prin <body onload=""> - PROBLEMA
    De CrazyDogster în forumul Client side
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 15th April 2009, 22:24

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.