M-am uitat prin taskurile de la e-advertising.co și au oferte destul de bune. Spun "destul de bune" pentru că aș vrea să aplic la ele cu niște blogspoturi cu ceva autoritate și PR. A mai testat cineva acest serviciu? Păreri?
M-am uitat prin taskurile de la e-advertising.co și au oferte destul de bune. Spun "destul de bune" pentru că aș vrea să aplic la ele cu niște blogspoturi cu ceva autoritate și PR. A mai testat cineva acest serviciu? Păreri?
Sincera sa fiu, nu am testat servicii oferite, nu am auzit de ei pana acum, insa prima data cand am intrat pe site, am intrat la sectiunea contact, si pot sa iti spun ca am ramas surprinsa sa gasesc toate detalile pentru a fi contactati. Telefon, mail, nume firma, sediu, etc... ceea ce pt mine reprezinta primul atu.
Cine stie cate firme au sediul in acel birou 4?
Nu stiu cum e pentru cei ce aplica cu blogurile lor, dar pentru clienti e garantat cea mai proasta alegere.
Am primit azi o oferta de la ei. Norocul meu ca stateam jos, ca altfel cadeam in bot .. Iti ofera articole pe site-uri mari din Romania la preturi umflate de 5-10 ori decat daca te-ai duce direct la ei sau la alte agentii.
Doamneeee!!!!!!!!!!
Ma gasiti pe www.SeoPower.ro.
Nu e prost cine cere...doar ala care da.
Asta se numeste economie de piata
doar cine are bani de aruncat o sa lucreze cu ei, mai ales ca blogurile participante sunt pe masura monezilor oferite.
Portofoliu stufos, asta e ok.
Nu le ceri cuvintele cheie la 10-20 clienti ?
Verifici in planner cat de grele sunt, verifici in fmg ce pozitie au si aia e
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Ca blogger castigi iar banii ii primesti, ca si client sincer cum au mai spus si altii este risipa de banuti. Inainte prindeam mai des articole, faceam sume frumusele lunar, acum la o luna daca prind 2 articole e bine.
negustorul care isi respecta munca nu insala clientul pentru ca inainte de toate, se respecta pe sine!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)