Rezultate 1 la 5 din 5

Subiect: parere pepinierele-roman.ro

kamikaze96 este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    13th January 2018
    Vârstă
    29
    Posturi
    3
    Putere Rep
    0

Question parere pepinierele-roman.ro

Buna seara
    In primul rand multumesc pentru acceptul in comunitate!

Ma numesc Andrei, am 21 de ani, sunt student si in paralel detin o mica afacere de familie impreuna cu ai mei.
    Cu siguranta voi avea ce sa invat aici, sper sa si pot si eu la randul meu aduce plus valoare forumului.

Cum eu inca nu ma pricep atat de bine la analizat site-uri as avea nevoie de cateva pareri asupra noii versiuni a unui magazin online, pepinierele-roman.ro construit pe platforma Wp-commerce.

Va multumesc anticipat!

neo
    neo este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    13th August 2007
    Posturi
    291
    Putere Rep
    38

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Salutare, și bine ai venit!

Sunt un client al tatălui tău, în fiecare toamnă, de vreo câțiva ani și o să mă refer la partea de cumpărare online din perspectiva aceasta.

Câteva recomandări:

- dezvoltă mai mult brandul "roman"; ca orice necunoscător în domeniul pomicol și fără tangențe cu această activitate (la acea vreme; acum am mai învățat câte ceva), la cumpărare, am dat search pe Google după pepiniere de pomi fructiferi, în special aflate într-o anumită zonă climatică - cod climatic - elaborată de USDA; atunci pepiniera ta am "sărit-o" de multe ori pe principiul că "roman" - din numele website-ului - se referă la o pepinieră din orașul Roman și nu la numele ing. Roman. Trebuie să înlături, pe cât posibil, această confuzie (confuzie inclusiv printre membrii unor forumuri specializate, de la care am cerut informații);

- tot referitor la chestiunea de mai sus, adaugă pe website locația pepinierei și jos, lângă datele de contact, să fie permanent vizibilă; (ca idee: eu nu știam că "trec" periodic cu mașina pe lângă pepiniera ta ... billboardul de acum (la curba de 90 grade din Afumați) este cam "ascuns", după părerea mea ... );

- la vizualizare produs, adaugă un modal la mouse over sau la click și care să conțină informațiile din pagina detaliu + butoanele wishlist și comparare; de fiecare dată trebuie să dau back în browser după ce văd detaliile; dacă nu aș "pleca" deloc de pe pagina categoriei ar fi mai bine;

- ar fi necesar și un filtru după perioada de recoltare; ca să cumpăr un păr ce fructifica în vară, a trebuit să iau la rând toți perii de pe site

- ca și informații la produs: adaugă toate informațiile de care are nevoie un necunoscător în domeniu, la toate produsele, și nu numai la unele, că să nu mă "duc" și pe website-ul concurenței să caut: ex. la păr, că tot l-am dat ca exemplu: ar trebui specificat și dacă necesită sau nu polenizatori ... etc.

Succes cu afacerea! Calitatea pomilor livrati a fost bună! Recomand pepiniera celor care mă întreabă!
    Local SEO România & Germania & Austria & UK -> webmaster . linux @ gmail . com

eterna este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    5th October 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    49
    Posturi
    76
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de kamikaze96 Vezi Post
    Buna seara
    In primul rand multumesc pentru acceptul in comunitate!

Ma numesc Andrei, am 21 de ani, sunt student si in paralel detin o mica afacere de familie impreuna cu ai mei.
    Cu siguranta voi avea ce sa invat aici, sper sa si pot si eu la randul meu aduce plus valoare forumului.

Cum eu inca nu ma pricep atat de bine la analizat site-uri as avea nevoie de cateva pareri asupra noii versiuni a unui magazin online, pepinierele-roman.ro construit pe platforma Wp-commerce.

Va multumesc anticipat!
    Salut,

Incerc sa-ti dau si eu cateva sfaturi:
    - creste calitatea fotografiilor
    - incearca o schema de culori care sa diferentieze denumire, pretul si alte butoane call to action (acum sunt toate rosii)
    - nu vad rolul blogului cu cele 2 articole fara continut; dar pe de alta parte cred ca un blog cu sfaturi relevante ar fi util pentru cumparatori
    - un domeniu brandabil (cuvantul roman duce se asociaza cu orasul Roman)

O. Cosmin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    16th March 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    38
    Posturi
    332
    Putere Rep
    27

Implicit

Salut!

Portaltoiul este, potrivit dex-ului, planta pe care se face altoirea. Unii considera ca ar fi "crenguta" pe care o altoiesti pe un pom cu radacini.

Nu incerc sa iti dau lectii . Incerc sa iti spun ca acest cuvant ii indeparteaza pe multi sa cumpere de pe site-urile de acest gen pentru ca nu stiu ce vor primi acasa.

Spre exemplu, ei vor un pomisor pe care sa il puna in pamant si dupa 3-4 ani sa manance fructe. Cand vad cuvantul "portaltoi" se gandesc ca e posibil sa primeasca acasa o "crenguta", in loc de pomisor, sau un pomisor pe care trebuie sa il altoiasca (si nu au de unde lua crenguta necesara) dupa ce se prinde.

Teoretic, daca suna se vor lamuri ce primesc, dar fie suna si nu raspunde nimeni (nu spun ca e cazul vostru. vorbesc in general) fie le e mai lejer sa caute la concurenta.

Tot spre exemplu, eu o vreau pe Florina (marul 106). Stiu ca nu o sa primesc pe cineva cu buletin, dar nu stiu daca voi primi o crenguta, un portaltoi sau un pomisor pe care trebuie doar sa il plantez (eventual sa il ud cand e seceta) si sa astept ceva timp pana pot culege mere.

Nu o lua ca pe o critica ci ca pe un sfat.

triptic este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    15th May 2017
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    10
    Putere Rep
    0

Implicit

Aș scoate CV-ul de pe homepage și aș adăuga o rubrica "Despre noi", pe o pagină separată.

Vrei să vinzi produse, nu să te angajezi

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Traduceri germană-română
    De doro în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 15th September 2009, 19:04
  2. Un antreprenor roman...
    De Mircea Budean în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 34
    Ultimul Post: 2nd August 2009, 14:09
  3. Traducator englez-roman
    De eliviu în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 13th March 2008, 18:38
  4. Roman nerizident - cum sa ma verific?
    De gman în forumul PayPal
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 16th February 2008, 01:24
  5. Un Roman Fericit
    De alfie în forumul Google
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 4th February 2006, 15:45

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii