14th January 2018, 01:15
1 out of 1 members found this post helpful.
Salutare, și bine ai venit!
Sunt un client al tatălui tău, în fiecare toamnă, de vreo câțiva ani și o să mă refer la partea de cumpărare online din perspectiva aceasta.
Câteva recomandări:
- dezvoltă mai mult brandul "roman"; ca orice necunoscător în domeniul pomicol și fără tangențe cu această activitate (la acea vreme; acum am mai învățat câte ceva), la cumpărare, am dat search pe Google după pepiniere de pomi fructiferi, în special aflate într-o anumită zonă climatică - cod climatic - elaborată de USDA; atunci pepiniera ta am "sărit-o" de multe ori pe principiul că "roman" - din numele website-ului - se referă la o pepinieră din orașul Roman și nu la numele ing. Roman. Trebuie să înlături, pe cât posibil, această confuzie (confuzie inclusiv printre membrii unor forumuri specializate, de la care am cerut informații);
- tot referitor la chestiunea de mai sus, adaugă pe website locația pepinierei și jos, lângă datele de contact, să fie permanent vizibilă; (ca idee: eu nu știam că "trec" periodic cu mașina pe lângă pepiniera ta ... billboardul de acum (la curba de 90 grade din Afumați) este cam "ascuns", după părerea mea ... );
- la vizualizare produs, adaugă un modal la mouse over sau la click și care să conțină informațiile din pagina detaliu + butoanele wishlist și comparare; de fiecare dată trebuie să dau back în browser după ce văd detaliile; dacă nu aș "pleca" deloc de pe pagina categoriei ar fi mai bine;
- ar fi necesar și un filtru după perioada de recoltare; ca să cumpăr un păr ce fructifica în vară, a trebuit să iau la rând toți perii de pe site 
- ca și informații la produs: adaugă toate informațiile de care are nevoie un necunoscător în domeniu, la toate produsele, și nu numai la unele, că să nu mă "duc" și pe website-ul concurenței să caut: ex. la păr, că tot l-am dat ca exemplu: ar trebui specificat și dacă necesită sau nu polenizatori ... etc.
Succes cu afacerea! Calitatea pomilor livrati a fost bună! Recomand pepiniera celor care mă întreabă!
Local SEO România & Germania & Austria & UK -> webmaster . linux @ gmail . com