Ce parere aveti despre site-ul meu: profilike.ro?
Ce parere aveti despre site-ul meu: profilike.ro?
Ultima modificare făcută de Nichita; 3rd January 2018 la 00:35. Motiv: Mai usor cu linkurile catre propriile siteuri.
esti pe drumul cel bun, din 2 postări 2 link-uri, la mai mare!
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
am incercat eu sa fac cont. la pasul 2 s-a crash-uit chrome-ul
Membru fondator al societății secrete Afiliatti.
Sunt curios cum monetizezi acest site.
1. Alege ori comunicarea colocviala, ori cea politicoasa (acum sunt amestecate pe site).
2. Lasa mai mult continut liber, nu conditiona lumea sa se inregistreze.
Daca nu ma insel, acel script este Chameleon Social si din cate observ, dupa crearea contului, singurele diferente fata de setarile default ale platformei, sunt culorile, backgroundurile (Pozele schimbate) si cateva icon-uri.
Daca as fi in locul tau, nu as cere parere despre un website la care munca ta a fost de 1%.
PS: Sunt curios, dupa o verificare, daca aceasta este varianta nulled pentru ca, cumparata nu este foarte ieftina si cel mai ieftin pachet are licenta doar pe un domeniu.
Cred ca ai fi putut gasi un nume de domeniu mai potrivit pentru un site din aceasta nisa.
Publicul vizat este unul amestecat: Ori tintesti catre 1. online dating si anunturi matrimoniale ori tintesti catre 2. anunturi pentru swing, cupluri, site adult. Un mix, nu merge. N upoti pune in aceeasi categorie anunturile matrimoniale cu anunturile swing/cupluri.
Continut, nu are. Rubrica despre noi ... e goala, desi spui ca proiectul a inceput in 2015.
Un site gratuit...despre care scrii ca este "cel mai mare site de matrimoniale si dating online din Romania".
In stadiul actual, site-ul mi se pare un proiect aflat la stadiu de idee.
Cupidon unește inimi pe un site de Matrimoniale
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)