Nu stiu daca am postat in categoria corecta, eu nu vin sa denunt pe nimeni, astia nu sunt sigur romani dar am fost foarte amuzata si am zis ca trebuie sa vedeti si voi.
Nu e primul mail de genul asta pe care il primesc pe adresa de info a siteului dar e din crema lor.
Mailul a venit de pe att.net, tot de la ei am primit si unu lacrimogen:Alo
Numele meu este mabou dar am vazut pe profilul dvs. de azi și am devenit interesati in tine, voi dori să știu de tine mai mult, și eu vreau să vă trimit un e-mail la adresa mea de e-mail, așa că am putea da tu poza mea pentru tine să știu cine L am.Here mea este adresa de email (). Cred că ne putem muta de aici, Acolo o mare între noi, iubire. Aș vrea să pot transmite magie pentru a face inima ta o brichetă pic. Sunt de așteptare pentru mail la adresa mea de mail de mai sus. Amintiți-vă de la distanță sau de culoare nu conteaza, dar iubesc foarte mult în viață. Vă rugăm să răspundeți-mi aici: () Foever
Al tău cadou
Poate sunt ignoranta dar nu inteleg absolut deloc scopul acestor mailuri. Vor sa verifice daca adresele sunt valide?Good day,
How are you today?I tell you to forgive me if my letter is not acceptable to you but i decided to write you because I have no other alternative.Since after the death of my father and my brother,alongside my only brother.I have been in a very big difficulty of how to claim and invest the sum of $4.7million including some quantities of gold which my father deposited of a security company for me before his death.I am afraid because the company demanded of a
representative who will stand as my trustee through whom
they can release the money or the gold for me because i am living here as a refugee.
Please if you can help me, try to reply me urgently.
i am waiting for your reply.
yours sincerely
lidyn