Am vazut la cineva ca se misca impecabil site-urile lui de pe hostgator. Nu are trafic foarte mare insa.
Are cineva site-uri mai serioase pe hg, care e situatia?
Am vazut la cineva ca se misca impecabil site-urile lui de pe hostgator. Nu are trafic foarte mare insa.
Are cineva site-uri mai serioase pe hg, care e situatia?
Eu folosesc wordpress, ca timp de incarcare, conform unui plugin ce il folosesc, eu am timpul de incarcare de 3 secunde.
Eu personal sunt multumit de viteza pe care o am, hosting-ul pe care il folosesc eu ofera un serviciu suplimentar contra cost ce ofera o viteza mai mare.
Viteza pe care site-ul de prezentare al hosting-ului ce il folosesc are ca timp de incarcare 1.12 secunde.
scuze de offtopic
@Analiza
Felicitari.
Tu ai citit ce a intrebat seph? Probabil stie si el ca mai sunt si alte firme de hosting in afara de hostgator (doh!), dar pe el il intereseaza daca mai are careva site-uri la hostgator. Nu a cerut sfaturi de hosting, pt asta sunt alte topicuri. Intelegi?
ontopic:
n-am folosit decat bluehost, asa ca nu-mi pot da cu parerea
Signatura lipsa
Eu folosesc HG de mai bine de 18 luni. Sunt foarte ok, iar sistemul de suport e printre cele mai bune if you ask me.
Am avut spike-uri de 5-6000 de unici pe zi sau chiar mai bine pe unul dintre site-uri si host-ul a dus fara probleme. Ce sa zic, merita cei $9.95 din punctul meu de vedere.
Ma ocup si cu testare manuala/automata.
PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.
Folosesc hostgator din 2009, sunt impecabili, siteurile mele nu au fost picate niciodata, sincer, poate doar sa nu fi sesizat eu in vreo noapte. Rezista la trafic mare, cateva mii de unici pe zi, suportul este excelent, asa ca pentru 10 dolari merita pe deplin
Prind toate reducerile de pe www.redumag.ro
Confirm si eu calitatea Hostgator, pentru 10$ pe luna ai cel mai bun suport posibil pentru siteurile tale
Raportul calitate pret este foarte bun. De asemenea si suportul este foarte bun. Mai nimeresti si cate un indian plictisit care te invita sa citesti niste articole cae nu au legatura cu problema ta, dar astia sunt exceptii.
Nu stiu ce intelegi prin trafic mare. Cel mai mare site pe care il am gazduit la HG are in jur de 3000/zi. Nu am avut niciodata probleme sau reclamatii pentru timpii de incarcare.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)