Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 14

Subiect: Pareri Despre Jagger (1, 2, 3, Etc)

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    69
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    69

Thumbs up

M-am gandit ca ar fi bine sa analizam si noi ceea ce se intampla cu site-urile noastre referitor la acest "Huge Update made by Google".

Spre exemplu, situatia celor doua proiecte pe care le detin nu s-a schimbat, la cautari , dar competitorii ptr cuvintele cheie cu care "lupt" s-au tot perindat schimbandu-si locurile, unii chiar disparand de pe prima pagina.

Din ceea ce ati observat, referitor la unele schimbari la cuvintele cheie pe care le urmariti, ce observatii sau ce parere aveti?
    Aveti vreo strategie de remediere sau de a continua cu pozitiile constante pe care le aveti?

Deschid aceasta discutie pentru a vedea diferentele dintre update-ul facut de Google ptr. site-urile in engleza si cele regionale, in speta cele romanesti.

SPor.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Cristian Mezei este deconectat Administrator
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    20th February 2005
    Locaţie
    Everywhere
    Posturi
    6.975
    Putere Rep
    63

Implicit

Eu unul am spus si in alt thread.

Acum 2 zile am observat cateva DC-uri care mi-au arata exact acelasi numar de IBL-uri pentur www.lamit.ro , ca exact cu 2 zile INAINTE de Jagger : 40.000

Acum, dupa 2 zile, acele DC-uri s-au stabilizat si arata 1910 IBL-uri, exact cat au aratat toata DC-uri pe parcursul Jagger1, 2 si 3.

Acum (acum 10 minute am observat), alte doua DC-uri imi arata 25.000 de IBL-uri, care de fapt sunt cele dinainte de cele 40.000 dinainte de Update-ul Jagger (Are sens, adica ma itnelegeti ? )

E foarte ciudat.
    Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.

Reputatie:
    69
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    69

Implicit

Observ modificari pe 216.239.51.104 , 64.233.179.99 .
    Cred ca trebuie sa ma astept la niste modificari.
    Site-urile de pe locul 3 si 4 au coborat.
    In schimb 5 e pe 3 acum.
    :o

Ben Boingeanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    12th July 2004
    Locaţie
    Suceava
    Posturi
    1.722
    Putere Rep
    44

Implicit

Si in cazul paginilor mele au oscilat IBLs-urile, dar mi s-a cam dublat traficul pe site din cautarile de pe google... deci e de bine in cazul meu - intru la multe cuvinte mai necunoscute, dar care aduc multe vizite. ( nu neaparat din cauza lui jagger :p)
    Boingeanu Ben

Reputatie:
    69
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    69

Implicit

Eu aveam "spatele asigurat" cu 3 site-uri ce faceau referire la al meu.
    Acum au disparut.
    Cred ca e timpul sa schimb strategia si sa mai stiudiez putin concurenta.
    :ph34r:

kevinro este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    28th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    49
    Posturi
    369
    Putere Rep
    36

Implicit

Parerea mea:

- S-a intarit asa-zisul "Sandbox", sau filtrul de varsta. Monitorizez anumite cautari pe care au aparut in top 15 cateva site-uri care nu au alta calitate, decat ca sunt mai vechi decat ale mele. Y compris, backlinkurile samd. Nu imi fac mari probleme din cauza asta, fiindca timpul trece si in favoarea mea.

- Cred ca Google are acum un algoritm mult mai bun de lupta impotriva paginilor duplicate inutil de pe un site. Forma moderna de spam era sa saturezi Google cu rescrierea URL-ului. Treaba asta era buna din cel putin doua puncte de vedere. #1. Daca site-ul avea si un PR 4-5, deja sa cumperi un backlink sitewide de pe un astfel de site insemna ca iei dintr-o data cateva mii de linkuri, desi probabil numai o mica fractiune erau backlinkuri legitime. #2. Un backlink cu cuvinte cheie catre domeniul propriu - una din regulile de canon in SEO - ar fi fost prezent nu (doar) pe (sa zicem) 1000 de pagini, ci pe 10000. Ori, comanda site:www.domeniu.nume ne arata ca Google intelege acum mult mai bine ceea ce se petrece pe un site (si apropo de asta, Google a adus cateva modificari interesante si la Sitemaps). Am impresia ca valoarea linkurilor de pe paginile duplicate / "omitted results" tinde acum foarte mult spre 0.

- De asemenea, acolo unde potentialul duplicarii e evident, Google nici macar nu mai indexeaza paginile. Am un site de hoteluri care se afla la inceput. Cu Xenu, exista pe el deja cam 1000 de pagini, dar majoritatea au titlul "Nici un hotel disponibil" si continutul, la fel, fiindca baza de date e aproape goala. URL-ul e singura diferenta (hoteluri_abc, hoteluri_def etc). Am adunat deja peste 100 de backlinkuri, toate de pe clase unice, si totusi numarul paginilor indexate nu sare de 84.
    Lucian

Cristian Mezei este deconectat Administrator
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    20th February 2005
    Locaţie
    Everywhere
    Posturi
    6.975
    Putere Rep
    63

Implicit

Citat Postat în original de kevinro @ Nov 30 2005, 09:40 AM) [post=7347
    Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
    - De asemenea, acolo unde potentialul duplicarii e evident, Google nici macar nu mai indexeaza paginile. Am un site de hoteluri care se afla la inceput. Cu Xenu, exista pe el deja cam 1000 de pagini, dar majoritatea au titlul "Nici un hotel disponibil" si continutul, la fel, fiindca baza de date e aproape goala. URL-ul e singura diferenta (hoteluri_abc, hoteluri_def etc). Am adunat deja peste 100 de backlinkuri, toate de pe clase unice, si totusi numarul paginilor indexate nu sare de 84.
    Perfect de acord kevin.

AM peste 1,5 luni cu www.seo-xperts.com

Desi am avut link-uri catre el, cum numai eu stiu, si trebuia sa fie indexat tot in 5 zile (toate cele cateva mii de pagioni), nu s-a intamplat.

Majoritatea paginilor sunt goale, fara link-uri]
    [/QUOTE]

Perfect de acord kevin.

AM peste 1,5 luni cu www.seo-xperts.com

Desi am avut link-uri catre el, cum numai eu stiu, si trebuia sa fie indexat tot in 5 zile (toate cele cateva mii de pagioni), nu s-a intamplat.

Majoritatea paginilor sunt goale, fara link-uri.

SI am 3 pagini indexate
    Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.

Razvan Pop este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    9th July 2004
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    1.376
    Putere Rep
    41

Implicit

Salut,

Daca e sa luam ca exemplu cele doua site-uri devine evident faptul ca se pune un foarte mare accent pe continut.

Acum ce inseamna continut?

Eu sunt de parere ca trebuie folosite cat mai mult tag-urile in care se scrie text, in principal paragraph (

</p>).

O sa revin mai spre seara cu niste idei legate de WAI, Web Content Accessibility Guidelines si
    Google Information for Webmasters.
    Cu stima,
    Razvan Pop

Cata. este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    1st August 2005
    Posturi
    330
    Putere Rep
    36

Implicit

Am observat ca site-urile mici au capatat o valoare foarte mare . Iar site-urile gen portal au scazut . Adica mai exact cred ca ei vor sa puna pe primele locuri site-uri ce au un singur subiect

too_night este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    28th November 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    704
    Putere Rep
    0

Implicit

salut.
    conteaza daca textul este cu

</p> ?
    de ce ar face diferentiere daca e paragraf in cod-sursa? nu-i tot textul ala, atat timp cat nu are are caracteristici gen h1-2-3.. [b] etc?
    asta a fost o intrebare, nu este o afirmatie, pentru ca nu stiu.
    exista dovezi/chestii intamplate din care sa se poata intelege lucrul asta?

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. pareri despre www.bionyk.com
    De Adrian Poputoaia în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 37
    Ultimul Post: 16th December 2010, 01:16
  2. pareri, cat mai multe pareri despre director web
    De odiv în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 13th October 2008, 11:14
  3. Pareri despre www.hostlab.ro ?
    De hostlab în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 7