Salut !
As dori niste pareri din partea voastra despre siteul hostlab.ro
Ce lipseste, ce mai trebuie facut etc.
Va multumesc
Salut !
As dori niste pareri din partea voastra despre siteul hostlab.ro
Ce lipseste, ce mai trebuie facut etc.
Va multumesc
design simplu.
o singura intrebare am.
ai firma?
ps. am vazut ca esti pf. k
Ultima modificare făcută de Mihai Gianu; 19th August 2007 la 22:13.
am decis ca sa fac firma mai incolo dupa ce strang ceva clienti...
Prima inpresie (poate "off-topic", desi nu sunt sigur...): datorita titlurilor alea mari (cu ROSU), de genul:
- concursul lunii,
sau
- oferta noastra de vara,
site-ul poate fi asociat cu ideea unui site de vanzare carti / succese pe internet.
Nu cred ca exista site-uri care ofera servicii profesionale, avand asemenea structura/design.
Concluzia mea: modificarea celor zise mai sus; sfaturi ulterioare la url-uri si altele, cred ca ar fi de recomandat 'dupa'.
Nu are un design corespunzator unei firme de hosting. Uita-te la cei mai vechi de pe piata, mai cunoscuti ce design au si incearca sa te inspiri. Nu zic sa copiezi, dar e un stil mai altfel la hosting, al tau seamana cu un portal.
Tema de la PHPCoin e neschimbata - deci site-ul tau nu are un design care sa poata fi comentat
Pachetele de gazduire sunt mult prea jos in pagina iar aceste dupa parerea mea sunt cele mai importante informatii ale site-ului tau. Pune-le undeva sus, sa se vada fara scroll, nu pune toate oferta ci cateva elemente importante, cu link spre o pagina cu informatii detaliate.
Nu stiu cat de importanta e zona "Contul meu" dar dupa cum ai pus boxul de login, imi dau seama ca e foarte importanta (este???).
Trebuie neaparat sa regandesti navigarea. De ex: in menul pricipal nu am gasit oferta ta de servicii. Abia dupa ce am studiat prima pagina mi-am dat seama ca mai faci si altceva decat gazduire, iar despre gazduire stiam din forum, altfel nu-ti dai seama nici de asta din prima.
Ai pagini fara continut (Ex: FAQ) - un site finalizat nu poate avea astfel de pagini, nu mai zic ca FAQ sunt foarte imp. pentru serviciul oferit de tine.
Restul textelor sunt "amatoriale", neconvingatoare...
Formularul de contact nu ma informeaza care sunt campurile obligatorii si scoate tinyMCE, nu-si are rostul aici.
Si sunt sigur ca sunt mult mai multe... la final nu ma convingi sa cumpar gazduire de la tine... si cam asta este tot scopul site-ului tau.
Spre sa te ajute comentariile mele. Mult succes.
Ultima modificare făcută de ibdesign; 20th August 2007 la 16:07.
va multumesc mult pentru sfaturi,
am sa schimb ceea ce intradevar nu e bine si am sa va invit apoi sa comentam impreuna cele realizate. Va multumesc !
+ la reputatie pentru atitudine. Asa ar trebui sa fie orice membru nou.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)