Am lansat versiune beta a proiectului www.bionyk.com
Astept parerile voastre legate de design,de buguri, idei noi,ce ii lipseste si altele .
Am lansat versiune beta a proiectului www.bionyk.com
Astept parerile voastre legate de design,de buguri, idei noi,ce ii lipseste si altele .
Arata bine, nu am stat sa analizez in detaliu, dar conteaza prima impresie. Bafta! Eu zic ca e un proiect promitator!
Design-ul este extraordinar....
Buna intrebare...ai putea sa ne raspunzi?
Sunt de aceeasi parare. In special flash-urile sunt tare dragute.
Nici eu nu am stat sa analizez in detaliu, dar am observat un bug...
Joi mi-am creat un cont si nu stiam de ce nu primesc mailul cu link de activare(am aflat mai tarziu, gresisem mailul), am incercat sa ma loghez, nu am putut, normal, pt ca nu activasem contul. Astazi(sambata) am vazut postul tau pe Seopedia si am incercat sa ma loghez, culmea, m-am logat fara nici o problema . Cu ocazia asta am modificat si mailul(imi dadusem seama ca l-am gresit la inregistrare...). Dupa am dat logout si nu m-am mai putut loga. Am intrat in mail, de data asta primisem link de activare(am modificat mail din cont).
Acum e ok...dar mi s-a parut ciudat ca m-am putut loga fara sa acivez contul
Imi permit si o intrebare: sunt 90% ca folosesti un script, daca nu ma insel, ne poti spune ce script folosesti?
In rest...mult succes, sunt sigur ca va fi un proiect de scucces!
Marian Petre
I do high quality web design and high end web developmet at Reap Development
Acum la inceput am activat noi conturile userilor care nu au resusit sa verifice mailul, deoarece am avut probleme pana am rezolvat cu cei de la Yahoo sa vina mail-urile in inbox,iar daca ajungeau in bulk nu se mai obosea nimeni sa activeze.
Acum totul e ok!
In momentul cand vrei sa schimbi adresa de mail ,am considerat ca e corect sa faci o reactivare sa confirmi mailul respectiv.
Da am folosit sau cel putin am vrut sa folosim un script insa am avut probleme cu el, destul de mari.Am pastrat nucleul insa in general i-am facut modificari majore sa il putem adapta la cerintele noastre-userilor .Numele nu cred ca are importanta deoarece nu recomand la nimeni sa foloseasca asa ceva,insa daca insisti iti pot spune in privat!
bionyk am vrea in viitor fie reprezentat de :
In science fiction, termenul de Bionic obisnuia sa descrie o fiinta umana care avea cateva din organe inlocuite sau imbunatatite de parti electronice are ii dadeau puteri supraomenesti. Noi am folosit de fapt acest nume cu un sens adaugat, aplicat la fuziunea dintre oameni si reteaua sociala creata on-line. Prin acest nume dat site-ului nostru, noi incercam sa creeam pentru toti oamenii din intreaga lume un mijloc de imbunatatire a aptitudinilor de socializare in mediul virtual.
Multumesc de aprecieri,insa ce credeti ca ii lipseste cel mai mult?
p.s va rog sa nu spuneti ,teme,editare profiluri,etc, deoarece astea sunt pe drum!
la ora asta, va rog sa imi scuzati greselile de ortografie.
Nu vreau sa va laud prea mult... dar site-ul arata SUPERB! "Succesuri"
Dupa cum s-a mai spus, design-ul arata foarte bine (felicitari UIS).
O chestie minora am observat, nu exista "selected" la meniu. De ce?
Pe site sunt 2 meniuri principale.
La hover apare o "sageata" care ar trebui sa ramana acolo cand accesezi pagina respectiva.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)