Postat în original de
adrian_gpj
Salutare prieteni,
Cu vreo 3 luni in urma am inceput un proiect impreuna cu alti 3 prieteni si as dori sa stiu si parerea voastra in privinta designului, structurii, plusuri si minusuri.
Acest proiect consta intru-un portal care doreste a fi un director de locatii cat si unul de magazine online.
In plus, pentru a creste la inceput ne propunem sa fim si un director de articole, articole scrise de noi dar si de cei care doresc sa scrie si propun articole spre publicare .
Dupa cum vedeti portalul este pe un CMS Wordpress invelit intr-o tema credem noi frumusica si cu multe functionalitati.
Nume proiectului este
Orice din România - infoZOOM.ro .
Va astept cu pareri .
O thema de 50 usd, cu modificari facute haotic, content duplicate si creat pentru un singur scop: "cu de toate si nimic".
Tind sa cred ca ori faci misto de noi, ori e primul tau site.
Rostul lui este sa devina o bomba online, adica in traducere: un director "cu de toate", inutil si plin de link-uri.
Mi-am dat seama tarziu ca e un site "degeaba", dar daca tot am pierdut 10 minute, ai mai multe detalii aici: infozoom.ro – Web Jungle
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.