Rezultate 1 la 8 din 8

Subiect: Pareri despre un portal nou.

Afișare hibrid

adrian_gpj este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    23
    Data înscrierii
    14th April 2014
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    89
    Putere Rep
    23

Question Pareri despre un portal nou.

Salutare prieteni,
    Cu vreo 3 luni in urma am inceput un proiect impreuna cu alti 3 prieteni si as dori sa stiu si parerea voastra in privinta designului, structurii, plusuri si minusuri.
    Acest proiect consta intru-un portal care doreste a fi un director de locatii cat si unul de magazine online.
    In plus, pentru a creste la inceput ne propunem sa fim si un director de articole, articole scrise de noi dar si de cei care doresc sa scrie si propun articole spre publicare .
    Dupa cum vedeti portalul este pe un CMS Wordpress invelit intr-o tema credem noi frumusica si cu multe functionalitati.
    Nume proiectului este Orice din România - infoZOOM.ro .
    Va astept cu pareri .

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    66
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    54
    Posturi
    3.948
    Putere Rep
    66

Implicit

Vizual e frumusel, in weekend il iau la purecat. Felicitari! Da doamne sa te tina obiceiul
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

haos este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    19th February 2008
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    2.239
    Putere Rep
    63

Implicit

Pe prima pagina e foarte dificil spre imposibil sa-mi dau seama cu ce se ocupa siteul. Ar mai trebuit lucrat la parta asta, la niste texte informative in prima parte a ecranului. In rest, articole interesante.
    Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.

danmarinas este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    24th April 2014
    Locaţie
    bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    11
    Putere Rep
    0

Implicit

Eu as schimba si tema, poate ceva mai aerisit. Insa ideea de site e foarte buna. Du-o pana la capat

Reputatie:
    23
    Data înscrierii
    14th April 2014
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    89
    Putere Rep
    23

Implicit

@danmarinas In prima faza am avut o tema mult mai aerisita dar din pacate nu avea toate functionalitatile necesare. Ceea ce avem acum are un sistem de review foarte performant + multe alte beneficii. Si da , o sa o ducem pana la capat.

@ haos multumim de opinie , o sa tinem cont de asta si cred ca avem si unde sa modificam lucrul acesta.

@1nesco ne bucuram ca iti place.

Va multumesc tuturor pentru aprecieri. Astept in continuare si alte opinii.
    Ultima modificare făcută de adrian_gpj; 22nd May 2014 la 19:25.

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de adrian_gpj Vezi Post
    Salutare prieteni,
    Cu vreo 3 luni in urma am inceput un proiect impreuna cu alti 3 prieteni si as dori sa stiu si parerea voastra in privinta designului, structurii, plusuri si minusuri.
    Acest proiect consta intru-un portal care doreste a fi un director de locatii cat si unul de magazine online.
    In plus, pentru a creste la inceput ne propunem sa fim si un director de articole, articole scrise de noi dar si de cei care doresc sa scrie si propun articole spre publicare .
    Dupa cum vedeti portalul este pe un CMS Wordpress invelit intr-o tema credem noi frumusica si cu multe functionalitati.
    Nume proiectului este Orice din România - infoZOOM.ro .
    Va astept cu pareri .
    O thema de 50 usd, cu modificari facute haotic, content duplicate si creat pentru un singur scop: "cu de toate si nimic".

Tind sa cred ca ori faci misto de noi, ori e primul tau site.

Rostul lui este sa devina o bomba online, adica in traducere: un director "cu de toate", inutil si plin de link-uri.

Mi-am dat seama tarziu ca e un site "degeaba", dar daca tot am pierdut 10 minute, ai mai multe detalii aici: infozoom.ro – Web Jungle
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Reputatie:
    23
    Data înscrierii
    14th April 2014
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    89
    Putere Rep
    23

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    O thema de 50 usd, cu modificari facute haotic, content duplicate si creat pentru un singur scop: "cu de toate si nimic".

Tind sa cred ca ori faci misto de noi, ori e primul tau site.

Rostul lui este sa devina o bomba online, adica in traducere: un director "cu de toate", inutil si plin de link-uri.

Mi-am dat seama tarziu ca e un site "degeaba", dar daca tot am pierdut 10 minute, ai mai multe detalii aici: infozoom.ro – Web Jungle
    @Tom , da cred ca am gresit putin cand am inceput acest post .
    Ma corectez...de 3 luni muncim la acest proiect , iar de 3 zile am dat drumul la indexare (de aceea si postul meu acum pentru a afla parerile voastre ).
    Tin sa mentionez asta fiindca in recomandarile tale ai mentionat ca nu avem continut UNIC . Tin sa te anunt ca te inseli amarnic si daca tot ai sustinut acest lucru poate mai acorzi 1 min sa imi arati si acel continut COPIAT.
    Bun ..acum la celelate recomandari facute de tine intradevar stim si noi de problemele care le avem cu acele linkuri in meniu extrem de multe si cateva aspecte de design care .. sunt in lucru si pe parcurs se vor rezolva.(acel background era in "to do list" , iti imaginezi si tu probabil ca vorbim de locatii din romania si nu poti sa pui un background din alta tara nu? asa a fost setat la inceput si am omis acest lucru...insa apreciez atentia acordata )
    Imi poti arata si mie continut dublicat pe site ....orice ...daca tot ai facut observatia?

Acum am inceput proiectul , nu poti stii totul din prima zi, inveti din greseli , incerci sa repari si mergi innainte pe ideea de baza a proiectului.

Multumesc frumos ca ti-ai permis sa iti rapesti 10 minute din timpul tau, si as prefera sa iti alegi cuvintele cu mai mare grija si mai aleas cand spui "Tind sa cred ca ori faci misto de noi, ori e primul tau site. "

designarti este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    18th June 2013
    Posturi
    175
    Putere Rep
    25

Implicit

Design-wise
    Nu știu ce pot să găsesc acolo. Megamenu ăla iese din wrapper, atât la dropdown, cât și la toggle.
    Gri + roșu + verde, galben de la steluțe + albastru pe alocuri
    Background image pe dropdown? Aș alege ceva curat.
    E fad, nereușit, părerea mea.

Content-wise

Cam amestecat. Topicurile sunt diverse, nu ai un scop, nu apelezi vreo nișă anume. N-am verificat originalitatea.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. pareri despre www.bionyk.com
    De Adrian Poputoaia în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 37
    Ultimul Post: 16th December 2010, 00:16
  2. Pareri despre portal funny
    De FnatiK în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 17
    Ultimul Post: 2nd August 2009, 13:15
  3. Pareri despre Jobee.ro
    De daemonic în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 2