Postat în original de
Claudiu4
Salut, imi poate da cineva un link (sau mai multe) catre un articol sau ceva documentatie (de calitate) despre cum se face un magazin online care sa fie
SEO freindly dar din punctul de vedere al unui developer. Ce aspecte trebuie sa fie respectate la crearea unui asemeanea site.
Si inca o intrebare. De exemplu pentru un magazin de haine (sa zicem), e mai indicat ca domeniul sa contina cuvinte legate de nisa respectiva, sau e mai bine ca domeniu sa fie numele firmei? Tind sa cred ca asa site-ul pare mai de incredere. Nu ?
Multumesc, si imi pare rau daca pe alocuri m-am exprimat mai gresit, dar e 1:30 si deabea am venit de la munca,
Nu gasesti documentatie pentru developer, pentru ca nu este task de developer, pentru voi exista doar cod
1. Magazinul online este seo-friendly, altfel solutia nu este ok. Jobul unui developer este limitat dpdv seo, poate sa dezvolte doar la cerere, diverse task-uri, daca nu exista addon sau solutia nu "poate".
2. Nisa de haine, nu este nisa de "incredere". Poti sa ai ce domeniu vrei, in timp o sa alegi singur: il pastrezi sau cauti altul. Toata lumea vorbeste de brand, dar pana la brand, trebuiesc 2-3 ani de munca. Daca nu are succes, toata discutia de brand devine inutila.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.