Rezultate 1 la 7 din 7

Subiect: Magazin online

Claudiu4 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    29th June 2013
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    76
    Putere Rep
    24

Implicit Magazin online

Salut, imi poate da cineva un link (sau mai multe) catre un articol sau ceva documentatie (de calitate) despre cum se face un magazin online care sa fie SEO freindly dar din punctul de vedere al unui developer. Ce aspecte trebuie sa fie respectate la crearea unui asemeanea site.

Si inca o intrebare. De exemplu pentru un magazin de haine (sa zicem), e mai indicat ca domeniul sa contina cuvinte legate de nisa respectiva, sau e mai bine ca domeniu sa fie numele firmei? Tind sa cred ca asa site-ul pare mai de incredere. Nu ?

Multumesc, si imi pare rau daca pe alocuri m-am exprimat mai gresit, dar e 1:30 si deabea am venit de la munca,

edy12006 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    34
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    42

Implicit

Nu e musai sa fie numele firmei, depinde ce gasesti disponibil care sa sune bine, sa fie brandabil si sa te ajute mult in formarea unui brand. Gandeste-te ca il alegi acum si nu il schimbi cand vrei.

Claudiu4 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    29th June 2013
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    76
    Putere Rep
    24

Implicit

Totusi stie cineva ceva documentatie?

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    53
    Posturi
    3.946
    Putere Rep
    65

Implicit

Nu conteaza ca e magazin sau altceva. Toate sunt site-uri si tocmai asta scrie pe forum de ani buni.
    Ideea e: cat de mult vrei sa-l customizezi? Cat timp ai pentru introducerea de valori corecte in site?
    Ex wp (magazin sau site de prezentare): prea putini vor sa customizeze etichetele, categoriile de post blog.
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

ForeverYoung este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    23
    Data înscrierii
    11th February 2014
    Locaţie
    Tg - Mures
    Posturi
    77
    Putere Rep
    23

Implicit

Citat Postat în original de Claudiu4 Vezi Post
    Totusi stie cineva ceva documentatie?
    Nu cred ca vei gasi undeva vre-o documentatie de acest gen. Nimeni nu o sa scrie "Cum sa faci un webshop"... sau poate ca da insa nu vei gasi informatii cu adevarat valoroase. Tot ce poti sa faci este sa te documentezi, si eventual daca intampini probleme poti sa vii pe acest forum cu intrebari, la care, speram, vom putea veni cu raspunsuri.

Si eu lucrez in domeniu... dar nu am webshop. Tot ce pot sa-ti zic este:
    1. In functie de marimea site-ului, si necesatatile tale, poti alege dintre mai multe platforme: Wordpress, Magento, etc. De obicei Wordpress-ul cu plugin-ul woocommerce este OK, dar depinde de multe lucruri. Fiecare are avantajele si dezavantajele sale, trebuie sa alegi in functie de necesitatile tale. Totodata poti gasi destul de multe template-uri deja optimizate (intr-o oarecare masura) la preturi destul de bune. Ai foarte mare grja la arhitectura site-ului.
    2. Cand vine vorba de domeniu, depinde foarte mult ce doresti sa faci. Daca vrei sa faci o firma, si vrei sa depui efort si bani pentru branding, atunci alege un brand bun. Daca vrei s mergi pe afiliere, atunci poti sa-ti alegi si varianta "cuvinte legate de nisa respectiva". Eu totusi, as prefera prima varianta... dar este doar o chestie personala.

Astea sunt opiniile mele, stiu ca nu ti-am dat ceea ce ai cerut, dar sper sa te ajute la ceva.
    Succes!

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de Claudiu4 Vezi Post
    Salut, imi poate da cineva un link (sau mai multe) catre un articol sau ceva documentatie (de calitate) despre cum se face un magazin online care sa fie SEO freindly dar din punctul de vedere al unui developer. Ce aspecte trebuie sa fie respectate la crearea unui asemeanea site.

Si inca o intrebare. De exemplu pentru un magazin de haine (sa zicem), e mai indicat ca domeniul sa contina cuvinte legate de nisa respectiva, sau e mai bine ca domeniu sa fie numele firmei? Tind sa cred ca asa site-ul pare mai de incredere. Nu ?

Multumesc, si imi pare rau daca pe alocuri m-am exprimat mai gresit, dar e 1:30 si deabea am venit de la munca,
    Nu gasesti documentatie pentru developer, pentru ca nu este task de developer, pentru voi exista doar cod

1. Magazinul online este seo-friendly, altfel solutia nu este ok. Jobul unui developer este limitat dpdv seo, poate sa dezvolte doar la cerere, diverse task-uri, daca nu exista addon sau solutia nu "poate".

2. Nisa de haine, nu este nisa de "incredere". Poti sa ai ce domeniu vrei, in timp o sa alegi singur: il pastrezi sau cauti altul. Toata lumea vorbeste de brand, dar pana la brand, trebuiesc 2-3 ani de munca. Daca nu are succes, toata discutia de brand devine inutila.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Olivian Breda este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    14th September 2012
    Locaţie
    Bucharest, Romania
    Vârstă
    43
    Posturi
    217
    Putere Rep
    29

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. magazin online nou
    De AlinE în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 16
    Ultimul Post: 1st July 2015, 12:17
  2. Chat online pe un magazin online - impact?
    De kevinro în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 37
    Ultimul Post: 10th May 2014, 09:03
  3. Magazin Online
    De Pîrvan Marian în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 16th February 2012, 02:04
  4. Magazin Online vs Magazin Virtual
    De Heavenz în forumul Chestionare
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 9th June 2011, 12:12
  5. magazin online
    De flory în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 30th June 2007, 12:06

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.