Rezultate 1 la 2 din 2

Subiect: Google WMT versus MOZ

haiduc este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    22nd June 2011
    Locaţie
    oriunde
    Posturi
    124
    Putere Rep
    29

Implicit Google WMT versus MOZ

Imi cer scuze daca m-am exprimat aiurea in titlul topicului
    Despre ce este vorba: in ultimele 2 saptamani mai ales, traficul pe blog mi-a crescut semnificativ, direct proportional, as zice, cu like-urile primite in ultimul timp pe pagina de facebook.
    Toate (erau) bune si frumoase, dar astazi am avut surpriza sa vad ca au scazut atat PA (cu 3 puncte), cat si DA (cu 5 puncte) - am MozBar instalat pe Chrome. Surpriza a fost cu atat mai mare, cu cat numarul de backlinkuri, care a stat pe loc cateva luni, a crescut cu 30% (inclusiv Root Domains).
    Imediat am intrat in WMT si am descoperit ca aici backlinkurile raportate au scazut cu 17%, tot astazi!
    Am cel putin doua neclaritati:

1. De ce este diametral opus raportul WMT fata de MOZ, referindu-ne la backlinks?
    2. De ce a crescut substantial numarul de backlinkuri in MOZ, daca eu nu am (mai lucrat) la link-building?

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

3 out of 3 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de haiduc Vezi Post
    Imi cer scuze daca m-am exprimat aiurea in titlul topicului
    Despre ce este vorba: in ultimele 2 saptamani mai ales, traficul pe blog mi-a crescut semnificativ, direct proportional, as zice, cu like-urile primite in ultimul timp pe pagina de facebook.
    Toate (erau) bune si frumoase, dar astazi am avut surpriza sa vad ca au scazut atat PA (cu 3 puncte), cat si DA (cu 5 puncte) - am MozBar instalat pe Chrome. Surpriza a fost cu atat mai mare, cu cat numarul de backlinkuri, care a stat pe loc cateva luni, a crescut cu 30% (inclusiv Root Domains).
    Imediat am intrat in WMT si am descoperit ca aici backlinkurile raportate au scazut cu 17%, tot astazi!
    Am cel putin doua neclaritati:

1. De ce este diametral opus raportul WMT fata de MOZ, referindu-ne la backlinks?
    2. De ce a crescut substantial numarul de backlinkuri in MOZ, daca eu nu am (mai lucrat) la link-building?
    Google stie tot. Moz, ca si restul de tools, au doar o parte din links, cu cat un site este mai mare, cu atat au mai putine date. Moz dintre toate tool-urile este cel mai slab cand vine vorba de links.

PA si DA, sunt informative, niciodata reale, pentru ca se bazeaza in mare parte pe links, links pe care NU le au. Asa ca nu-ti bate capul.

Blogul este pentru trafic = content de calitate! Cat timp ai content, traficul vine. Orice articol ok, rankeaza peste site-uri cu links, asa ca scopul tau este sa generezi content ok, nu-ti mai bate capul cu restul.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Asistenta telefonica versus comenzi telefonice
    De Serban Cristian în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 6th August 2014, 21:53
  2. Raport trafic AdWords versus SEO
    De Marius Cristian în forumul Adwords
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 26th January 2013, 20:23
  3. Comunicare: Blog versus forum
    De Sorin Frumuseanu în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 13th May 2009, 16:09
  4. Google versus Microsoft, ca si companii. Steve Ballmer
    De Cristian Mezei în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 4th December 2007, 13:26
  5. Linkuri Versus Director
    De user în forumul Directoare romanesti
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 20th May 2006, 14:30

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •