Rezultate 1 la 3 din 3

Subiect: Linkuri Versus Director

user este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    20th May 2006
    Posturi
    2
    Putere Rep
    0

Implicit

Am o nedumerire: care este diferenta intre Linkuri (am mai vazut ca se zice si Resurse ? este acelasi lucru ?) si Director ?

Adica din ce am gasit pe net si din ce am mai auzit, un site (o pagina) de Linkuri contine linkuri rapide catre niste categorii de interes considerate mai cunoscute iar un Director (intotdeauna Director Web ?) este un fel de catalog cu categorii si subcategorii.

Nu prea am prins insa definitiile pentru ca, am impresia, sunt tot felul de hibrizi ? Iata cateva exemple:

www.linkuri.ro = numele url-ului ar duce la prima definitie, de linkuri rapide, dar iata ca la aceasta pagina gasim (chiar ei isi spun) Director web

www.startpage.ro = asta mie imi pare cel mai clar un site de linkuri conform definitiei pe care am banuit-o eu mai sus

www.lastart.ro = iarasi un site de linkuri

webdirectory.rol.ro = un director (nu este singurul) care, pt fiecare categorie, inainte de a se ajunge la subcategoriile dorite, afiseaza deja linkuri. Deci sunt linkuri sau director ? E hibrid ? DMOZ de ex nu arata linkurile pana nu intri exact pe subcategoria dorita

Help me cu notiunile acestea va rog Unde incepe una si unde se termina, unde se intersecteaza, care ar fi notiunile perfecte si care dintre ele sunt mai de dorit atunci cand cautam ceva (fara a necesita motor de cautare)

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    69
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    69

Implicit

Director web e un catalog online cu categorii specifice. Asa cum e DMOZ.
    Link-uri...e un amalgam de link-uri (uneori structurate pe categorii) organizate in speranta aducerii de trafic.

Personal merg pe mana catalogarii concrete facute de catre directoare, nu pe link-urile adunate intr-un sistem gen portal/director/ ghiveci.

Indiferent de alegerile de mai sus, conteaza traficul directionat catre site-ul tau.

In .ro director, portal sau o structura de link-uri adunate, e cam acelasi lucru. Putini fac diferenta dintre un portal si un director sau un director si o serie de link-uri adunate.
    Cel putin asta e parerea mea.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Chaos este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    3rd April 2006
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    42
    Posturi
    389
    Putere Rep
    35

Implicit

In ce priveste link-urile, atentie si grija la link-urile postate pe site. Trebuie o analiza pentru ca sa nu fii in legatura cu site-uri care produc spam sau care sunt banate (poti pati acelasi lucru). De obicei cand un site accepta sa puna un link spre tine este un serviciu reciproc (link exchange). Sunt de acord cu Krumel, directoarele sunt cea mai buna solutie ptr IBL in special ca au o catalogare care da o calitate in plus.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Schimb de linkuri director web...
    De acsa în forumul Link/banner exchange
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 25th August 2009, 15:08
  2. schimb de linkuri cu un director web
    De fabby în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 27th May 2009, 01:19
  3. Comunicare: Blog versus forum
    De Sorin Frumuseanu în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 13th May 2009, 17:09
  4. Google versus Microsoft, ca si companii. Steve Ballmer
    De Cristian Mezei în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 4th December 2007, 14:26
  5. Clicuri Adwords versus vizite pe trafic.ro
    De ciuly în forumul Adwords
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 22nd November 2006, 21:21

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •