Am o nedumerire: care este diferenta intre Linkuri (am mai vazut ca se zice si Resurse ? este acelasi lucru ?) si Director ?
Adica din ce am gasit pe net si din ce am mai auzit, un site (o pagina) de Linkuri contine linkuri rapide catre niste categorii de interes considerate mai cunoscute iar un Director (intotdeauna Director Web ?) este un fel de catalog cu categorii si subcategorii.
Nu prea am prins insa definitiile pentru ca, am impresia, sunt tot felul de hibrizi ? Iata cateva exemple:
www.linkuri.ro = numele url-ului ar duce la prima definitie, de linkuri rapide, dar iata ca la aceasta pagina gasim (chiar ei isi spun) Director web
www.startpage.ro = asta mie imi pare cel mai clar un site de linkuri conform definitiei pe care am banuit-o eu mai sus
www.lastart.ro = iarasi un site de linkuri
webdirectory.rol.ro = un director (nu este singurul) care, pt fiecare categorie, inainte de a se ajunge la subcategoriile dorite, afiseaza deja linkuri. Deci sunt linkuri sau director ? E hibrid ? DMOZ de ex nu arata linkurile pana nu intri exact pe subcategoria dorita
Help me cu notiunile acestea va rogUnde incepe una si unde se termina, unde se intersecteaza, care ar fi notiunile perfecte si care dintre ele sunt mai de dorit atunci cand cautam ceva (fara a necesita motor de cautare)