De-a lungul timpului am lansat cateva bloguri, nereusind sa ajung cu nici unul la "succes" inca.. De-a lungul timpului insemnand in ultimii 2 ani.
Momentan mai am 3 bloguri active, pe 3 nise separate, de fapt 2 sunt pe nise specifice si unul pe o tema mai generala. Ma ocup aproape exclusiv de cel pe tema mai generala de mai mult de jumatate de an.
Pe celelalte doua am cateva articole, pe unul, si cel mai vechi dintre toate 3 am cateva zeci, iar pe celalalt mai putine. Ideea e ca nu am timp acum sa ma ocup de toate, dar pe viitor ma gandesc sa ma reapuc de cele 2, fiind pe nise care ma pasioneaza.
Sunt in dilema daca sa le pastrez active, adica sa platesc in continuare hostingul pt ele, sau sa pastrez doar domeniul si in momentul cand voi decide sa revin pe unul dintre ele sa cumpar din nou hosting?
Pe de o parte parca imi pare rau de articolele scrise acolo, pt ca sunt scrise de mine, unice, desi nu zic ca ar fi de o foarte mare valoare... Dar ma gandesc ca si faptul ca vechimea unui blog va conta pe viitor (vechimea unui blog se calculeaza si daca blogul nu a fost pus pe un hosting activ, pe toata perioada cand domeniul apartine unei persoane, sau doar daca el este alaturat unui hosting?)
Pe de alta parte, parca imi pare rau de banii platiti degeaba momentan.. am platit pana acum aproape 1 an degeaba, si nu stiu daca are vreun rost sa continui sau nu...

Răspunde cu citat