Ma tot incanta ideea de a ofer lumii un magazint online construit pe platforma gen magneto, pentru a putea cumpara serviciile ce le-as putea oferi intr-un mod mai rapid si eficient.
Ce parere aveti?
Ma tot incanta ideea de a ofer lumii un magazint online construit pe platforma gen magneto, pentru a putea cumpara serviciile ce le-as putea oferi intr-un mod mai rapid si eficient.
Ce parere aveti?
Ce servicii oferi?
In mod normal serviciile se prezinta apoi se discuta cu fiecare client in parte nu se vand ca un produs care este la fel pentru orice client.
Orice tine de seo si competenta mea in principal, daca este cazul voi oferi servicii si din alte domeni.
Ideea este de a face o mica piata,bineinteles ca orice produs va avea campuri precum : descriere,data expedieri serviciului, ultimele cerereri realizate pentru serviciul respectiv, portofoliu.
Voi pune la dispozitie si un contact prin email, daca este cazul voi negocie pe chat.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Magazin Online = Produse/Retail
Prestezi servicii? Ofera clientului un formular prin care sa obtina o cotatie sau daca ai preturi fixe ofera-i posibilitatea sa te contacteze pentru serviciul respectiv (aici merg puse butoane gen "COMANDA ACUM")![]()
“Stop Doubting Yourself, Work Hard and Make It Happenµ
Imi place sa conduc si sa gasesc cele mai bune distante rutiere.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează īn acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)